Welkom bij Sitelco bvba

Over ons


Ons bedrijf Sitelco uit Tongeren is een telemarketingbedrijf gespecialiseerd in outbound calling en b2b-marketing. Wij zijn actief in de regio’s Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel en voeren werken uit voor elke bedrijfssector zoals marketing, ICT, verzekeringen,…

Je kan bij ons terecht voor hot calling, maar ook cold calling behoort tot onze vaardigheden. Tenslotte zijn wij expert in mailing, vertalingen en hands-on trainingen met als doel om jou persoonlijk om te scholen tot een uitstekende telemarketeer.

Ons team bestaat uit zeven professionele telemarketeers en wij gaan altijd tot het uiterste om onze klanten tevreden te houden. Als je interesse hebt om meer over onze onderneming te weten te komen, kan je steeds een afspraak maken om vrijblijvend jouw verwachtingen te bespreken.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Je kan je dus op Sitelco beroepen voor zowel hot calling als cold calling. Hot calling houdt in dat wij als het ware het persoonlijk contactpunt worden van jouw cliënteel en daarbij voeren wij de volgende taken uit:

  • Klantengegevens updaten<
  • Inschrijvingen voor evenementen opvolgen
  • Tevredenheidsenquêtes lanceren

Bij de update van klantengegevens gaan we in eerste instantie telefonisch na in welke mate de gegevens nog kloppen en op basis daarvan doen we de nodige aanpassingen.

Als je een bedrijfsevent organiseert, wil je natuurlijk een concreet beeld krijgen van het totaal aantal personen dat zal deelnemen. Wij bellen vooraf de deelnemers op en vragen ze hun komst te bevestigen. De genodigden opbellen met een ‘save the date’ boodschap is ook een optie. Eens het event erop zit, kunnen we alle gasten nogmaals opbellen om te polsen naar de algemene tevredenheid van het event.

Je klanten zo tevreden mogelijk houden moet ten allen tijde een van de hoofddoelen zijn. Daarom is het belangrijk om te weten te komen of ze wel degelijk tevreden zijn over de producten en diensten die je hen aanbiedt. Aan de hand van een tevredenheidsenquête leveren wij je de cijfers aan en kan je op basis van die resultaten bijsturen waar nodig.

Tegenover hot calling staat cold calling, waarbij we op zoek gaan naar potentiële nieuwe klanten om je klantenbestand uit te breiden en de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Sitelco bvba
Leopoldwal 32
3700 Tongeren, België
BTW: BE0643.966.469
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .