Welkom bij Shiro

Over ons


Wil je je interieur in een nieuw jasje steken? Dan is Shiro de firma die je zoekt. Wij zijn gevestigd in Tremelo en werkzaam in de regio’s Vlaams-Brabant en Antwerpen. Ons bedrijf zorgt voor een opknapbeurt van jouw huis door kleine renovatiewerken uit te voeren. Wij luisteren naar jouw verwachtingen en proberen daar zo goed mogelijk aan te voldoen. Jouw interieur zal schitteren als nooit tevoren.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in elektriciteitswerken. Je kan bij ons terecht voor kleinere elektriciteitsklussen zoals het plaatsen van een videofoon, het vervangen van een lamp op moeilijk bereikbare plaatsen, het aansluiten van een zekeringkast, het plaatsen van ledverlichting,…

Ook voor grotere projecten zoals het vernieuwen van de elektriciteit in een bestaande woning of het leggen van elektriciteit in een nieuwbouw ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de nodige zorgvuldigheid en expertise om al jouw elektriciteitsproblemen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Wil je graag meer informatie bekomen? Aarzel dan geen seconde om contact met ons op te nemen en vraag een gratis offerte aan. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Shiro focust zich op elektriciteitswerken en interieurrenovatie, maar wat houdt dat precies in? Ten eerste is er de plaatsing van een elektrische installatie bij een nieuwe woning. Hiervoor moet je op tijd starten aan de elektrische plannen. Voldoende elektrische aansluitingen voorzien is in dit geval een must. Tenminste als je later niet voor onaangename verrassingen wil komen te staan…

Je kan contact met ons opnemen om te bespreken waar de elektrische leidingen moeten komen te liggen. Het aantal stopcontacten, lichtpunten en de plaats van de zekeringskast zijn belangrijke zaken om hierbij in acht te nemen.

Verder weten we raad met de vernieuwing of uitbreiding van elektriciteit in je woning. Als de elektrische installatie in een woning onvoldoende wordt bevonden, moet deze vernieuwd worden. Dat kan kleinschalig, maar ook op grootschalige manier. De installatie uitbreiden in een bestaande woning betekent dat je er een stroomkring aan gaat toevoegen. Dit kan gepaard gaan met een verzwaring van de installatie en die dien je te regelen met je netbeheerder.

De reeds opgesomde werken zijn van iets grotere aard. Natuurlijk passen kleinere werken ook perfect binnen de mogelijkheden. Denk maar aan de plaatsing van nieuwe verlichting of een parlofoon of de installatie van een aircosysteem. Eveneens beroep je je best op onze deskundigheid als je een zekeringskast wil laten aansluiten, bekabelen of vervangen. Neem geen risico’s en laat vakwerk over aan specialisten zoals de onze.

Tot slot zitten er nog kleinere renovatiewerken in ons takenpakket (dus geen totaalrenovaties of volledige interieurrenovaties). Zie je graag een kleine renovatieklus opgeknapt? Dan helpen wij je graag verder.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Helmut  W .

12/02/2018    Westerlo


Project : Problemen zekeringskast woning in westerlo
Beoordeling : Stipt en vriendelijk
Adres
Shiro
Rechtestraat 26A 
B-3120 Tremelo, Belgium
BTW: BE0555657174
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.