Welkom bij Securitas

Over ons


Ben je op zoek naar een manier om je wagenpark op een snelle en efficiënte manier te beheren? Dan zit je op je plaats bij Securitas.

Onze onderneming is namelijk gespecialiseerd in track & trace en geolokalisatie van voertuigen. We zijn gelegen in Neder-Over-Heembeek en elke regio in België kan een beroep doen op onze diensten.

Door de jaren heen hebben we voldoende ervaring in het vak vergaard om ons op te werken tot een van de toonaangevende spelers in de branche.

Bij Securitas hechten we een grote waarde aan de tevredenheid van onze klanten en ons doel is steeds om een samenwerking op lange termijn aan te gaan.

Laat dat de reden zijn waarom we uitsluitend werken met personeel dat de juiste opleiding gevolgd heeft en over de nodige ervaring kan beschikken.

Bovendien volgen we op gepaste momenten een bijscholing zodat we op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

Als je graag nog verdere informatie wenst te vernemen, aarzel dan niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van enthousiaste werknemers helpt je met veel plezier verder en probeert te allen tijde met de gewenste oplossing voor de dag te komen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Voor particulieren hebben we een mobiele of webapplicatie uitgewerkt met de naam Communicator om hun track & trace-systeem te ontwikkelen.

De applicatie geeft toegang tot de locatie van de auto (of ander object) voorzien van het track & trace programma. Zo heb je de mogelijkheid om je voertuig in realtime op de kaart te zien en een voorkeurszone aan te maken en te worden gewaarschuwd als deze zone wordt overschreden. Zo weet je of je auto gestolen is en kan je desgewenst hulp inroepen.

De kaart geeft je eveneens een overzicht van het verkeer en alternatieve routes om files te vermijden.

Bij Securitas respecteren we drie waarden bij alles wat we doen:

 • Eerlijkheid: we beloven nauwgezet werk, met respect voor de veiligheid en de verschillende procedures die Securitas en je bedrijf dierbaar zijn. We vertrouwen op de ethiek van onze medewerkers om een onberispelijke service te garanderen.
 • Waakzaamheid: als leider in beveiliging willen we een strikte en attente service garanderen.
 • Service: onze medewerkers staan altijd ter beschikking.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Securitas
Sint-Lendriksborre 3 
1120 Neder-Over-Heembeek, Belgium
BTW: 0427 388 334
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.