Welkom bij Secure Electronics

Over ons


Bij Secure Electronics ben je in goede handen. Sedert 1989 zijn wij specialist in beveiligingssystemen. Wij leveren en installeren alarmen, camera's, en branddetectie.

Onze visie is om mee te gaan met de moderne technologieën, om onze klanten het beste van het beste te bieden op het gebied van veiligheid. Ook dankzij ons ervaren team en de kwalitatief hoogstaande materialen is de veiligheid van uw geliefden, werknemers of klanten een belofte die wij steeds weer nakomen. Dankzij onze expertise en vakmanschap zijn wij de ideale partner voor uw project!

 


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Hun specialiteiten kunnen worden opgedeeld in de volgende drie groepen:

 • Home security: deze groep bestaat uit allerlei systemen die uw huis ongelooflijk veilig maken. Denk maar aan alarmcentrales, klavieren, bewegingsmelders, deur- en raamcontacten, sirenes en signalisatie, glasbreukdetectoren, water- en temperatuurdetectie, Gas – Brand en CO-detectoren, handzenders en smartphone applicaties. Een heleboel systemen dus. Secure Electronics biedt twee verschillende smartphone applicaties, met alle twee verschillende functies:
  • MAXPRO Cloud: deze app geeft u toegang tot uw Galaxy® Flex- of Galaxy® Dimension-inbraaksystemen. De systemen kan u altijd en overal vanop afstand bedienen via uw smartphone of laptop.
  • Total Connect 2.OE web-app: deze applicatie kan gebruikt worden door de ganse familie en beschikt over handige functies, zoals de toegankelijkheid vanop uw smartphone, computer of tablet, het aan- en uitschakelen van het alarmsysteem op afstand, het ontvangen en ophalen van kleurenfoto’s en nog veel meer.
 • Toeganscontrole: hiervoor hebben zij de unieke oplossing, namelijk ‘The Cloud Guard’. Hun beveiligde Cloud biedt tal van voordelen: het is op maat én betaalbaar, u zal geen sleutels meer nodig hebben, veel tijd en kosten kunnen besparen, gebruik maken van tijdelijke codes en nog veel meer. Bent u een beheerder van gebouwen, eigenaar of HR-verantwoordelijke van bedrijven, een zelfstandige, eigenaar van privéwoningen of beheerder van studentenwoningen, vakantiewoningen, B&B’s, of misschien wel opslagruimtes? Dan komt u zeker en vast in aanmerking voor deze uniek beveiligde digitale Cloud. Tenslotte heeft u de keuze tussen verschillende licenties, dus er is voor ieder wat wils!
 • Camerabewaking: dit onderdeel bestaat uit recorders, Dome camera’s, Eye ball camera’s, Bullet camera’s en een Smartphone APP. De camera’s zijn van het uitstekend en betrouwbaar merk Honeywell. Met de mobiele app, daar en tegen, kan u de beelden van uw Honeywell camera’s overal en altijd openen en bekijken. U heeft dus ieder moment van de dag toegang tot uw camerabeelden. De applicatie is eenvoudig en snel te gebruiken en daarnaast zorgt een intuïtieve interface en ingebouwde helpfunctie ervoor dat u de app snel geleerd en beheerd krijgt.

Ook de dienst na verkoop neemt Secure Electronics heel serieus. Voor technische problemen met uw alarmsysteem, toegangscontrole of camerabewaking kan u altijd bij hen terecht! Wacht daarom niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Secure Electronics
Itterbeeksebaan 11 
B-1701 Itterbeek, Belgium
BTW: BE0458.308.964
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.