Welkom bij Sea Breeze

Over ons


Sea Breeze is een onderneming die gespecialiseerd is in waterontharders. Gevestigd in Maastricht, zijn wij actief in de regio's Limburg en Vlaams-Brabant. Met onze jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst bij al uw projecten. Omdat de kwaliteit van het water centraal staat in uw dagelijks leven, hebben wij aandacht voor uw behoeften en luisteren wij naar u om u de meest geschikte oplossingen aan te bieden.

Bel ons voor een waterontharder

Water is een essentiële hulpbron voor de mens. De dagelijkse consumptie van water van slechte kwaliteit kan leiden tot bepaalde risico's en ongemakken die onder controle moeten worden gehouden om de schadelijke gevolgen ervan te beperken. De waterontharder heeft door zijn directe werking tot doel de kalksteen in uw huishoudwater te verminderen. Dankzij het unieke procédé werkt het doeltreffend in op de "hardheid" van het water, d.w.z. op water met een te hoog calcium- en magnesiumgehalte.

De installatie van een waterontharder biedt tal van voordelen in verschillende opzichten. Een van de grote voordelen is het behoud van de levensduur van uw huishoudelijke apparaten. Afhankelijk van de hardheid van uw water worden ze namelijk in meer of mindere mate aangetast door kalkaanslag en kunnen ze dus na verloop van tijd bepaalde storingen vertonen. Dankzij de optimale werking van deze laatste kunnen ze dankzij zacht water in de loop van de tijd worden bewaard, wat een duidelijk economisch voordeel betekent.

De resultaten van een waterontharder zijn ook te zien in het rendement van uw verwarmingssysteem en uw leidingen, die beter behouden blijven wanneer ze in contact komen met zachter water. Naast deze voordelen is het noodzakelijk onze huid, die voortdurend in contact staat met het water dat wij dagelijks gebruiken, te beschermen: persoonlijke hygiëne, onderhoud van de woning en diverse reinigingsbeurten. Hard water kan bepaalde risico's op huidirritatie veroorzaken, met name voor de meest gevoelige huid en voor de hoofdhuid. Een betere kwaliteit water zal het risico op uitdroging, eczeem of jeuk onder controle houden.

Het gebruik van een waterontharder kan door zijn doeltreffendheid dus niet alleen snel rendabel zijn, maar u ook meer comfort in het dagelijkse leven bieden.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Onze experts zetten zich in om u de beste ervaring te bieden op het gebied van waterverbruik en woningonderhoud, en staan tot uw beschikking om u te adviseren over uw behoeften en budget. Bij Sea Breeze doen we ons uiterste best om u snel en efficiënt te helpen. Vertrouw op onze professionals en krijg het juiste advies door nu uw gratis offerte aan te vragen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Sea Breeze
Banniersborg 61 
6228AT Maastricht, Netherlands
BTW: NL003601919B08
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.