Welkom bij Schouwvegen DW

Over ons


Last van mos op uw dakpannen? Een vogelnest in uw schoorsteen? Met Schouwvegen DW verdwijnen al deze problemen als sneeuw voor de zon. Onze vakkundige firma biedt een brede waaier van diensten aan zoals schoorsteenvegen, reinigen van gasketels, plaatsen van inox roosters of roetschuiven, schoorsteenrenovaties, ontmossen van daken,...

Daarnaast hebben we ons bij Schouwvegen DW gespecialiseerd in herstelling, onderhoud en renovatie van centrale verwarmingen. Al negen jaar lang staan we in West-Vlaanderen bekend om onze snelle, vlekkeloze service. U kan zeven dagen op zeven genieten van degelijk onderhoud, grondige herstellingen en piekfijne renovaties. Als kers op de taart kan u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Schoorsteenvegen

U kunt bij ons terecht voor een complete aanpak van uw schouw. Dit doen we door uw schoorsteenkanalen goed te reinigen, u krijgt hierbij een reinigingsattest van uw schouw. Vervolgens doen we ook de schoonmaak van uw schouw. U kunt ook bij ons terecht voor het reinigen van uw gasketels en uw verwarmingsinstallaties. Voor het plaatsen van een roetschuif zijn we ook geschikt.

Het reinigen van uw schoorsteen, schouw en dergelijke is verplicht. Daarnaast is het belangrijk om CO2-vergiftiging tegen te gaan met een propere schoorsteen. Maar een schone schoorsteen is ook beter voor het milieu. Wij kunnen u daarom helpen om uw schoorsteen zo proper en veilig mogelijk te maken.

Centrale verwarming

Voor de depannage/onderhoud en renovatie van uw centrale verwarmingsinstallaties kunt u ook bij ons terecht. U kunt hiermee veel energie besparen. Energie besparen is gelijk aan geld besparen op uw energiefactuur. U zal dus uiteindelijk uw investering terugverdienen.

Uw moet de leidingen van uw verwarming geregeld laten reinigen. Er kunnen namelijk vuil, vetresten en mankementen voorkomen in uw leidingen. Dit kan voor uw ketel een grote kans op problemen geven. U kan energie verliezen door een slechte doorgang in uw leidingen of zelfs verstoppingen krijgen die erge gevolgen met zich mee brengen.

Ontmossen van daken en dakgoten

Naast schoorstenen en centrale verwarming helpen we u ook graag met het ontmossen van uw dak en dakgoot. U kunt bij ons kiezen tussen ontmossen van uw dakpannen, het reinigen en ontmossen van uw dakpannen, een dakreiniging, en dakontmossen. Wij doen dit met professionele producten. En geven u zo een dak dat er als nieuw uit ziet en weer beschermd is.

Daarnaast geven we u ook de mogelijkheid om voor onze dakgoot werken te kiezen, dit voor dakgoten in PVC. We kunnen u helpen met het ontmossen van uw dakgoten, maar ook het afwassen van uw dakgoten. Zo zal uw dakgoot weer als nieuw werken en het vallende regenwater op een betere manier van uw dak weg leiden.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Caroline  V .

31/10/2019    Kortrijk


Project : schoorsteenvegen te 8500
Beoordeling : super snel en correct op afspraak
Herbert  P .

20/03/2019    Wortegem-Petegem


Project : Schoorsteenveger voor een woning in Gent
Beoordeling : Kon ons niet helpen
Erwin  D .

06/12/2018    Sint-Andries


Project : schoorsteenvegen te Sint-Andries
Beoordeling :
Adres
Schouwvegen DW
Kalbergstraat  120
B-8780 Oostrozebeke, Belgium
BTW: BE0.687.602.613
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.