Specialisten in Schoorsteenvegen actief in provincie Limburg

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Schoorsteenvegen in regio Limburg

Schoorsteenvegen voor een huis in Borgloon
 Borgloon (Limburg)

We hebben een schouw met een houtkachel. Deze hebben we meer dan een jaar niet gebruikt. We wensten hem terug te gebruiken maar ik merkte dat het niet trok en de rook kwam binnen.

Schoorsteenvegen voor een huis in Beringen
 Beverlo (Limburg)

De schouw boven ons plat dak heeft een dubbele inoxwand. Uit de schouw komt rook, maar onvoldoende. De rook blijf hangen in de oven zelf, en vindt maar langzaam zijn weg naar de schouw. Als ik de luchttoevoer open zet onder, komt rook uit de kachel.

Schoorsteenveger voor een woning in Kermt
 Kermt (Limburg)

Dit is voor een vrijstaande woning. De laatste schoonmaak was vorig jaar. Graag ook een bedekking plaatsen tegen de vogels. Het is mogelijk dat er een verstopping is.

Schoorsteenveger voor een pand in Maaseik
 Maaseik (Limburg)

Ik zou graag het rookkanaal van mijn schoorsteen laten frezen. Na een kleine schoorsteenbrand werd mij dit geadviseerd door de brandweer om risico's in de toekomst te voorkomen.

Schoorsteenvegen voor een woning te Beringen
 Paal (Limburg)

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het onderhoud van een ingebouwde houtgestookte haard met ventilator. We hebben het huis recent gekocht en er is een haard aanwezig maar deze is al zeker 20 jaar niet gebruikt geweest. Momenteel is de schoorsteen vanboven ook afgedekt (met een losse steen). Voor we deze in gebruik nemen willen we de afdek steen laten verwijderen en de schoorsteen laten nakijken en indien nodig reinigen.Vandaar de vraag naar een offerte voor deze werken door jullie te laten uitvoeren.