Welkom bij Schilder En Behangwerken Kevin

Over ons


Bij Schilder En Behangwerken Kevin kan u terecht voor schilder-, behang- en spuitwerken. Daarnaast bieden wij ook gevelreinigingen aan. Bij schilderwerken hebt u keuze uit diverse technieken. Onze firma is gelegen te Maaseik, maar actief in heel Vlaanderen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen van deze diensten gebruik maken.

Zaakvoerder Kevin heeft al jaren ervaring op de teller, en helpt zelf bij het opmeten en het uitvoeren van het gewenste werk. Hij volgt geregeld extra opleidingen om u zo steeds de perfecte afwerking te garanderen. U kan dus rekenen op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken die u wenst!

 • U kan zelfs opteren voor kaleien, een oude schildertechniek die men vooral gebruikt bij gevels.
 • Op vlak van behangwerken kan u opnieuw kiezen uit verschillende stijlen.

Dankzij de gespecialiseerde werken die Schilder En Behangwerken Kevin aanbiedt, kan u rekenen op de perfecte uitvoering van de gewenste werken.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Dankzij de gespecialiseerde werken die Schilder En Behangwerken Kevin aanbiedt, kan u rekenen op de perfecte uitvoering van de gewenste werken.

Schilderwerken

Wil u uw interieur opfrissen? Of zitten uw muren en plafond onder de strepen of druppels? Dan schakelt u best een professionele schilder in. Vraag je schilder welke verf best wordt gebruikt voor jouw noden. Moet de muur afwasbaar zijn? Wordt er geschilderd in een vochtige ruimte? Een expert weet welke verf de juiste is!

Schilderen, dat kan je toch gewoon zelf? Zelf verven kan ook, maar vaak zit u toch met strepen of druppels die u altijd zal blijven zien. Wilt u zeker zijn dat alles tiptop in orde is? Schakel dan een expert in. Schilder En Behangwerken Kevin zorgt niet alleen voor het juiste materiaal waardoor u op materiaalkosten bespaart, maar staat ook garant voor een perfecte afwerking.

Behangwerken

Behangen lijkt misschien een makkelijk werkje, maar het is een hele opgave. Bij Schilder En Behangwerken Kevin kan u ervan op aan dat behangpapier op de juiste manier aangebracht wordt. Zo zal er voor gezorgd worden dat er geen oud behangpapier meer in de weg zit en alles op maat is afgesneden zodat hoekjes goed worden opgevuld en stopcontacten mooi worden ingewerkt. Twijfel dus niet en vraag onderaan een gratis offerte aan!

Spuitwerken

Uw muren laten spuiten is efficiënte manier om uw wanden te voorzien van een nieuwe kleur. Of wil u uw oude deuren, muren of plafonds er zo goed als nieuw uit laten zien in dezelfde kleur? Bij Schilder En Behangwerken Kevin kan het allemaal!

Gevelreinigingen

Wanneer uw gevel vuil geworden is door het wisselvallige weer in België of in slechte staat is door slijt door de jaren heen, hebt u nood aan gevelreiniging. U houdt hierbij best rekening met de vervuilingsgraad en staat van uw gevel. Deze twee aspecten moeten bepalen welke soort en techniek reiniging het best bij uw gevel past.

Op basis van de staat van uw gevel kan u kiezen welke soort reiniging optimaal is. Zo kan u uw gevel enkel:

 • laten reinigen,
 • laten reinigen en voegen, of
 • laten reinigen, voegen en impregneren.

Daarnaast is de reinigingstechniek waarvoor u kiest zeer belangrijk. De juiste techniek is essentieel om een woninggevel terug proper te krijgen, en hangt af van de vervuilingsgraad.

 • Indien u milde vervuiling vaststelt, kan u opteren voor stoomreinigen. Bij stoomreiniging wordt er geen druk gezet op het water en is het de warmte van het water die het resultaat bepaalt.
 • Bij middelzware vervuiling kan u nevelstralen overwegen. Deze voorzichtige aanpak is bijvoorbeeld ideaal voor renovaties van historische gebouwen.
 • Wanneer u met zware vervuiling op uw gevel te maken heeft, zijn zandstralen misschien uw ideale partner. Bij deze techniek worden zandkorrels tegen hoge druk op de gevel gespoten. Een ecologisch verantwoorde manier om uw gevel te reinigen!
 • Soms voldoen enkel de zwaarste middelen, en dan is chemisch reinigen uw ideale maatje. Bij zware vervuiling kan een chemische reiniging uw gevel weer doen blinken. Hierbij worden chemische stoffen gebruikt die aangepast zijn aan de gevelbekleding. Het is tenslotte de bedoeling dat de gevel de reiniging overleeft!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

André  B .

09/09/2018    DIEPENBEEK


Project : schilderwerker te 3590
Beoordeling :
Plessers  R .

31/08/2018    Hechtel-Eksel


Project : schilderwerker te 3940
Beoordeling :
adrien  G .

14/05/2018    maaseik


Project : Schilderwerken te neeroeteren
Beoordeling :
SONJA  V .

27/05/2018    Halen


Project : schilderwerken in Halen
Beoordeling :
Adres
Schilder En Behangwerken Kevin
Zandstraat 6B 
B-3680 Opoeteren, Belgium
BTW: 0678670495
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.