Welkom bij Savetech

Over ons


Savetch is een bedrijf gespecialiseerd in verwarming. Of het nu gaat om de installatie van condensatieketels, centrale verwarming, vloerverwarming, warmtepompen, badkamerrenovatie, airconditioningsystemen, thermodynamische boilers, huishoudbatterijen, zonnepanelen, ventilatiesystemen of dakwerken, ons professioneel bedrijf voert kwaliteitswerk uit. Wij zijn actief in verschillende regio's zoals Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg (BE), Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, West-Vlaanderen. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Verwarming

Uw huis goed verwarmen is zeer belangrijk. Daarom is het van essentieel belang er een studie van te maken om te bepalen welk verwarmingssysteem het meest geschikt zal zijn om uw hele huis te verwarmen. Onze teams staan tot uw beschikking om u hierbij te helpen. Wij zijn ook bekwaam in de installatie van thermodynamische boilers, een onmisbaar element in uw woning om warm water te garanderen naargelang uw behoeften.

Badkamer renovatie

Voor de renovatie van uw badkamer zal ons team een lijst opstellen van alle uit te voeren werkzaamheden. Dit kan gaan van eenvoudige kleine loodgieterswerkzaamheden tot een totale renovatie van de badkamer, van loodgieterswerk tot tegels, muren, ramen, enz. Wij garanderen u een gloednieuwe badkamer speciaal voor u.

Ventilatiesysteem

Het is van essentieel belang dat uw huis een goed ventilatiesysteem heeft. De luchtcirculatie in uw woning moet immers goed bestudeerd worden om steeds zuivere lucht te hebben. Daarom bestudeert ons team de mogelijkheden van uw woning om het best mogelijke type ventilatie te kiezen, of het nu gaat om een eenvoudig systeem of een systeem met airconditioning.

Dakwerken

Voor een huis betekent een goed dak een goede afdichting. Wij bieden onze expertise aan bij de renovatie van uw dak om de best mogelijke waterdichtheid te garanderen. Bovendien kunnen wij zonnepanelen installeren die u een toevoer van elektriciteit garanderen die u kunt gebruiken om uw huis te verlichten. Wij zijn ook experts in de installatie van essentiële huishoudbatterijen die de zonnepanelen begeleiden.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zullen u graag zo spoedig mogelijk antwoorden. Ons professionele team garandeert u een nauwkeurig en kwaliteitsvol werk, want uw tevredenheid is onze prioriteit. Als u een idee wilt hebben van de kosten van de werkzaamheden die u overweegt uit te voeren, kunnen wij u een gratis prijsopgave doen toekomen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Savetech
Vleerakkerstraat 25/5 
2100 Deurne, Belgium
BTW: BE0726922552
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.