Welkom bij Sani Cv Import

Over ons


Bij Sani-CV-Import zijn we volledig toegelegd op de kracht van de zon. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we gepassioneerd bezig met innovatieve en milieuvriendelijke verwarmingstoestellen. Op die manier zijn we een pionier geworden in zonnepanelen. De kracht van de zon bleek zo overtuigend dat we reeds in 2001 als één van de eerste in België zijn gestart met de levering en plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen.

Nu de vraag naar zonnepanelen sterk gestegen is, blijven we innoveren met een hart voor het milieu en nieuwe technologieën. Bij ons vindt u zowel fotovoltaïsche zonnepanelen, die het zonlicht gebruiken om u van elektriciteit te voorzien, als thermische zonnesystemen, die de warmte van de zon gebruiken om uw water op te warmen.

Door ons pionierswerk hebben we na bijna twee decennia enorm veel ervaring opgedaan. Dat laat ons toe zeer snel en efficiënt tewerk te gaan en alles tot in de puntjes af te werken. Ons materiaal is bovendien vaan hoge kwaliteit zodat u kan rekenen op een duurzame investering. Zonnepanelen bieden een zeer hoog rendement, waardoor u goede zaak doet voor het milieu én uw portemonnee!

Vanuit Gavere leveren en plaatsen we zonnepaneleninstallaties in heel Oost- en West-Vlaanderen. Wil u meer weten over een installatie op uw maat? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Fotovoltaïsche systemen

Genereer uw eigen elektriciteit dankzij het zonlicht op uw woning of bedrijf! Uw zonnepaneel zet licht om in stroom en een omvormer maakt daar bruikbare energie van voor uw elektrische apparaten. Uw energiefactuur daalt drastisch.

Schijnt de zon al een hele tijd niet meer? Geen probleem, wij koppelen uw systeem aan het elektriciteitsnet. In geval van nood, tapt u automatisch elektriciteit af van het net.

Thermische zonnesystemen

Zonnecollectoren kunnen ook de warmte van de zon gebruiken om uw water op te warmen. Zo staat er steeds een watervoorraad die warm wordt gehouden dankzij de zon ter uw beschikking in de vorm van een zonneboiler.

Dankzij efficiënte systemen zoals naverwarming blijft dit water langdurig warm waardoor u steeds energiezuinig warm water kan tappen.

  • Zonnecombiboilers

Warm water voor sanitair gebruik hebt u een heel jaar nodig, maar dat geldt niet voor warm water bestemd voor de verwarming. Net op momenten wanneer de zon het minst schijnt, is dergelijke warmtebehoefte het grootst. Gelukkig hebben we ook daar een oplossing voor.

Met een zonnecombiboiler combineert u warm waterproductie voor sanitair gebruik en verwarming. Resultaat? U moet geen elektriciteit van het net verbruiken voor sanitair warm water en ook op warm verwarmingswater bespaart u 25% aan energie.

  • Zwembadverwarming

U kan, eventueel in combinatie met een zonneboiler of een zonnecombiboiler, ook uw zwembadwater verwarmen dankzij de zon.

Laat ons vooral weten waarin u geïnteresseerd is in uw offerteaanvraag. U krijgt gratis een offerte op maat! Die is volledig vrijblijvend zodat u zonder enige druk kan beslissen en alles op het gemak kan bekijken!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Sani Cv Import
Legen Heirweg 10 
B-9890 Gavere, Belgium
BTW: 0451.427.706
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.