Ruiten wassen: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Nr.1 in België, al 20 jaar lang!

Ruiten wassen: Offertes aanvragen

Heeft u vuile ramen op moeilijk bereikbare plaatsen? Wij kunnen u helpen om snel offertes te ontvangen van verschillende ruitenwasserijen. Zij staan garant voor een onberispelijke schoonmaak en u kiest zelf hoe vaak ze langskomen.

Prijs glazenwasser

Hoeveel kost een ramenwasser? Gemiddeld betaal je voor een glazenwasser 30 à 50 euro (incl. btw). De prijs van een glazenwasser hangt af van:

  • Aantal & grootte van de ramen
  • Bereikbaarheid van de ramen
  • Verplaatsingskosten: zoek bij voorkeur dus een ramenwasser uit de buurt
  • Prijsverschillen per ramenwasser: prijzen vergelijken is dus de boodschap!1. Beschrijf uw project

* 1. Hoeveel ruiten wenst u te laten wassen?
 
 
* 2. Wat is de gewenste schoonmaakfrequentie?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)
Foto's en bijlagen
Klik hier om foto's of bijlagen toe te voegen. U zal zo sneller reacties ontvangen.

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Project Project
Beschrijf
uw project

Plaats hier uw project in één stap. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit uw regio.

Ontvang offertes en vergelijk!
Ontvang offertes en vergelijk!
Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren u en stellen een gratis offerte op. U vergelijkt rustig en u bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en <br>bespaar Kies en <br>bespaar
Kies en
bespaar

U kiest uiteraard volledig vrijblijvend. U kunt ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Sommige ruiten zijn moeilijk bereikbaar of vereisen te veel werk voor jou of je bedrijf om deze steeds zelf te wassen. Wil je steeds van brandschone ruiten kunnen genieten? Een professioneel bedrijf doet dat zonder problemen en in alle veiligheid. Professionele glazenwasser weten ze perfect hoe ze ramen op moeilijke plekken best aanpakken. Ze gebruiken de meest efficiënte maar ook de meest veilig technieken.

Een offerte aanvragen kan je veel geld besparen en verzekerd jou dat je met de juiste gespecialiseerde vakmensen samenwerkt. Op deze pagina geven we je mee waar je op moet letten bij een offerteaanvraag voor het wassen van jouw ramen.

Wat bepaalt de prijs van een glazenwasser?

De prijs van een glazenwasser verschilt van onderneming tot onderneming. Bij een standaard wasbeurt van jouw ramen wordt vaak ook een wasbeurt van het kozijn inbegrepen. Ter referentie, je rekent best rond de 30 euro voor het wassen van alle ramen in een standaard rijwoning en rond de 45 euro voor het wassen van alle ramen in een vrijstaande woning. De uiteindelijke prijs is natuurlijk sterk afhankelijk van het aantal ramen dat  gewassen moeten worden, de bereikbaarheid van de ramen, het type onderhoud, enz. We geven je hieronder alle factoren mee die invloed kunnen hebben op de kostprijs voor het laten wassen van jouw ramen.

Hoeveel ramen zijn er in jouw woning of bedrijf?

De kostprijs van jouw ramenwasser is natuurlijk vooral afhankelijk van het aantal ramen dat gewassen moeten worden. Ook de grootte en bereikbaarheid spelen natuurlijk een grote rol. Voor een bedrijf met zeer veel ramen kan de kost erg afwijken van de standaard prijs die bovenaan omschreven zijn. Omschrijf bij jouw offerteaanvraag dus duidelijk jouw situatie om financiële verassingen te voorkomen.

Moeten de ramen binnen en buiten gewassen worden?

Je kan kiezen om jouw ramen niet enkel langs de buitenkant te wassen, maar ook langs de binnenkant. Zo blinken jouw ramen langs beide kanten, en hoef je jou daar weer even niet mee bezig te houden. Een glazenwasser gebruikt de juiste producten op de juiste plekken. Per raam dat aan de binnenkant moet worden schoongemaakt reken je best gemiddeld 5 euro extra.

Hoe vaak uw glazen laten wassen?

Hoe vaak je een glazenwasser wil laten komen is natuurlijk volledig jouw keuze! Of je nu houten, PVC of aluminium ramen hebt, het wordt over het algemeen aangeraden jouw ramen één tot drie keer per jaar te wassen. Een glazenwasser houdt rekening met het soort ramen waarover jouw woning beschikt, en gebruikt de juiste producten en materialen om deze te doen blinken zonder schade aan te brengen.

Extra kosten die de prijs kunnen beïnvloeden

Voorrijkosten

Jouw gespecialiseerde ruitenwasser moet natuurlijk ook zijn kosten reiskosten en -uren dekken om bij jou te geraken. Dit noemt men ook wel voorrijkosten en worden in sommige gevallen nog apart aangerekend. Kies daarom voor een ruitenwasser in jouw buurt. Vraag via deze pagina offertes aan van gespecialiseerde vakmannen in jouw buurt.

Bereikbaarheid van de ramen

Indien jouw ramen moeilijk te bereiken zijn, kunnen de kosten natuurlijk oplopen. Zeker wanneer een hoogtewerker moet worden ingeschakeld gaat de prijs omhoog. Bij een standaard woning kan een glazenwasser meestal gebruik maken van eigen materiaal, maar vooral bij bedrijven kunnen zich moeilijkere situaties voordoen. Hou hier rekening mee voor de uiteindelijke kostprijs.

Grondig onderhoud

Je kan ook kiezen voor nog betere bescherming door een grondig onderhoud te laten uitvoeren. Zo kan je jouw ramen laten waxen. Zeker voor PVC en aluminium ramen is dit aangeraden om dit eens per jaar te doen met autowas, boenwas of andere speciale was. Wax zorgt voor een extra beschermlaag die ook vuil- en stofwerend werkt. Zo hebben ze minder onderhoud nodig en wordt schoonmaken nog makkelijker.

Daarnaast kan je ook kiezen voor het laten schoonmaken en smeren van bewegende delen zoals scharnieren en sloten. Dat zal de levensuur van je ramen heel wat verlengen. Het schoonmaken en smeren van de bewegende delen in jouw ramen doe je best één à twee keer per jaar.

Hoe kies je de beste glazenwasser

De beste glazenwasser is natuurlijk diegene die de job het beste uitvoert aan de meest voordelige prijs. Hou dus ook rekening met andere elementen zoals bijvoorbeeld de producten die gebruikt worden. Zo kunnen kwalitatieve ecologische producten een hogere kost verantwoorden.

Offertes vergelijken is de beste oplossing

De beste glazenwasser kiezen doe je natuurlijk best door het vergelijken van offertes. Op die manier kies je voor kwaliteit aan een scherpe prijs! Twijfel dus niet en vraag hier een offerte aan bij glazenwassers in jouw buurt!

Soortgelijke aanvragen: Ruiten wassen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Ramenwasser regio Sint-Niklaas gezocht

Oost-Vlaanderen

Ik woon in een appartementsblok (benedenverdieping) en zou graag mijn (schuif-)ramen buiten (én eventueel ook binnen)? laten kuisen door een firma op regelmatige basis. Ik heb hier te weinig tijd voor en besteed dit graag uit.

Ramenwasser te Westerlo gezocht

Antwerpen

Ik zoek een ramenwasser voor het wassen van de kapel vanvoor en twee hoge ramen langs beide de beide kanten van het huis. Alle ruiten zijn makkelijk bereikbaar, want het is een openstaande woning. Zou graag informatie horen via telefoon . In ieder ge...

Ramen wassen voor een pand in Zottegem

Oost-Vlaanderen

Graag had ik prijs (inclusief BTW) geweten voor het wassen van ramen, schuifraam, deuren en zonnepanelen. Ook graag bijvermelden hoeveel het is per raam, schuifraam, deur, zonnepaneel Of hoeveel de prijs bedraagt per uur? Verdieping? Hoeveel k...

Altijd propere ramen met een ruitenwasser