Welkom bij Roof Inc.

Over ons


Roof Inc. is een bedrijf gevestigd in Ranst, in het Vlaamse gewest van de provincie Antwerpen. Door de hele provincie grijpen we in voor jouw isolatiewerken voor muren, vloeren en daken. Daarnaast komen we ook tussen in renovatie en onderhoud van daken.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten

Bij Roof Inc. hebben we besloten ons te specialiseren in zeer specifieke diensten op het gebied van isolatie en dakbedekking. Het zijn deze keuzes die ons in staat stellen om tot op heden kwaliteitsdiensten aan te bieden aan al onze klanten.

Muurisolatie

We komen tussen in de isolatie van de muren van jouw huis en kiezen een methode die is aangepast aan jouw huis. Het is namelijk voor ons mogelijk om de muren van jouw woning van binnen of van buiten te isoleren.

Vloerisolatie

Ook de isolatie van de vloeren van jouw woning kunnen wij verzorgen. In het geval dat de grond al aanwezig is, zorgen wij voor de isolatie van de kelder, van bovenaf of van onderaf. Voor een vloer in aanbouw maken we een plaat van gewapend beton om vervolgens een beschermend dekzeil en een isolatielaag aan te brengen.

Dakisolatie

De isolatie van jouw dak gebeurt volgens vele criteria. Met een expert van Roof Inc. die gewend is allerlei soorten daken te isoleren, werken we zowel op platte als schuine daken. Afhankelijk van jouw behoeften kunnen we geëxtrudeerd of geëxpandeerd polystyreen, steenwol, cellulair glas of zelfs polyurethaan installeren.

Dakrenovatie

Als jouw dak in slechte staat verkeert, maakt een dakspecialist van Roof Inc. een gedetailleerde inventarisatie van de situatie. Afhankelijk van de diagnose kunnen wij een oplossing bieden voor de renovatie van jouw dak.

Dakonderhoud

Tot slot bieden wij, voor de eigenaren die dat wensen, een onderhoudsoplossing voor het dak. Zo voeren we bij elk bezoek een reeks controles uit. Bij een probleem wordt je onmiddellijk gewaarschuwd opdat je snel kunt reageren.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Wens je jouw te dak isoleren, renoveren of te onderhouden? Wil je misschien jouw hele woning isoleren, zowel op wand- als vloerniveau? Roof Inc.-experts staan ​​klaar om al jouw verzoeken te beantwoorden, zelfs de meest veeleisende! Vul het bijgevoegde contactformulier in en wij beloven binnen 2 dagen te reageren.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Roof Inc.
Handboogweg 13
2520 Ranst, België
BTW: BE0839747905
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .