Welkom bij Renovatie lclean

Over ons


Is een noodzakelijke ingreep aan je dak in de vorm van een reiniging of ontmossing stilaan onafwendbaar geworden? Dan is Renovatie Iclean de geknipte partner om deze klussen aan toe te vertrouwen!

Onze onderneming is gevestigd in Aalst en de gehele regio Oost-Vlaanderen kan een beroep doen op onze diensten. We zijn ondertussen zo’n 10 jaar actief in het vak, wat van ons een van de toonaangevende spelers in de sector maakt.

Renovatie Iclean stelt werkelijk alles in het werk om een optimale tevredenheid van z’n klanten na te streven. Zo trachten we steeds een vlekkeloze relatie uit te bouwen met ons cliënteel en hopen we dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele klus.

Omwille daarvan werken we uitsluitend met mensen die de juiste opleiding gevolgd hebben en over de nodige ervaring kunnen beschikken.

Bovendien scholen we ons te gepasten tijde bij, zodat we altijd up to date zijn van de meest recente ontwikkelingen en de nieuwste technieken die de markt te bieden heeft.

Valt ons aanbod in de smaak bij jou, maar wil je je nog iets meer verdiepen in ons vakgebied? Aarzel in dat geval niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van experts staat alvast te popelen om samen met jou rond de tafel te zitten en met datgene voor de dag te komen wat volledig strookt met jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Dakreiniging en ontmossen van daken is waar we bij Renovatie Iclean in gespecialiseerd zijn. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel, zowel op het vlak van gebruikte materialen als tijdens de uitvoering van onze klus.

Je kan er niet om heen dat het van cruciaal belang is om je dak op tijd en stond te reinigen. Zo fleurt de ingreep enerzijds je dak op en voorkom je er anderzijds mogelijke schade en lekken mee. Speel kort op de bal en verzeker je dak van een langere levensduur.

Een manier om je dak te laten reinigen is door middel van ontmossing. Je hebt er alle baat bij dat de overvloed aan mos op je dak te gepasten tijde verwijderd wordt. Een proper dak staat gelijk aan een mooi, energiezuinig en schadevrij dak.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Renovatie lclean
Bleekveld 8 bus b 
B-9300 Aalst, Belgium
BTW: BE0824.485.053
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.