Welkom bij Renault EV

Over ons


Wij zijn Renault S.A., de Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren sedert 1899.  Op dit moment hebben we ongeveer 12.000 verdelers over de hele wereld.

In ons aanbod vindt u een waaier aan autotypes en -modellen: van personenwagens, goederentransportwagens, elektrische wagens tot SUV's, sportwagens, concept cars, geautoriseerde tweedehandswagens.

Daarnaast bieden wij ook verschillende bijkomende producten en diensten aan. Zo kunt u bij ons verscheidene accessoires aanschaffen, een Renault-verzekering afsluiten, etc.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Renault bieden we een tal van diensten. Zo vind u bij ons onder andere een dienst omtrent financiering, een dienst die zich bezig houdt met mechanische reparaties en onderhoud van uw wagen, maar ook aparte diensten voor het goedkeuren van carrosserie, voor banden, airco, voor beglazing waar men uw beglazing kan herstellen maar ook vervangen.

En zelfs diensten die u helpen met het oplossen van allerhande problemen of het uitlenen van een vervangwagen, en natuurlijk bieden we ook poets- en onderhoudsmiddelen voor uw wagen.

Financiering

We helpen u met de financiering van uw nieuwe wagen, maar ook de financiering voor een gebruikte wagen.

Voor de financiering bieden we drie oplossingen:

 • De eerste is onze easy deal. Hierbij zal u vaste maandelijkse aflossingen verrichten. Hierbij zal telkens ook de garantie verlengd worden per maand. Ook bent u vrij om al dan niet uw maandelijkse verrichting te doen. U kan kiezen om te betalen voor een duur van 36, 48 of 60 maanden.
 • Een tweede oplossing is wat wij bij Renault het klassieke krediet noemen. Dit houdt in dat u alleen maar borg betaald (wat vaak het inleveren van uw oude wagen betekent) en de vaste maandelijkse aflossing voor een termijn van 24 tot 84 maanden.
 • De derde oplossing voor het financieren van uw nieuwe wagen is het ballon krediet. Hierbij zal u uw budget zo goed mogelijk kunnen beheren door de lage maandelijkse betalingen en de verhoogde laatste betaling wat de ballon wordt genoemd.

Bij het financieren van een al reeds gebruikte wagen vindt u bij ons twee oplossingen. Namelijk het klassiek krediet en het ballon krediet.

Mechanische reparaties en onderhoud

Mechanische reparaties en onderhoud wilt bij ons zeggen dat iedere nodige interventie door deskundige technici worden uitgevoerd. Wij bezitten diagnosetools van uiterste kwaliteit om ieder probleem correct te bepalen.

En de montage gebeurd met originele onderdelen. Op deze onderdelen krijgt u ook 1 jaar garantie.

Goedgekeurde carrosserie

Geen enkele kras of deuk is te veel werk. Wij zorgen er met plezier voor dat uw carrosserie er terug als nieuw uit ziet.

Wij doen een exacte schatting van wat er moet gebeuren. In heel wat gevallen komt u er zelfs vrij goedkoop van af bij het herstellen van de carrosserie.

Banden

Banden moeten voor de winter of na de winter telkens weer vervangen worden naargelang het baanoppervlak zich aanpast onder invloed van het weer. Deze banden kunt u bij ons laten vervangen.

Ook oude en versleten banden kunt u bij ons laten vervangen. Versleten banden kunnen het rijplezier bederven en zelfs heel ongezond voor uw wagen zijn.

Airco

Werkt uw airco niet meer optimaal? Komt er een slechte geur vrij of krijgt u het interieur van uw wagen niet op een aangename temperatuur? Dan kan het hoogst tijd zijn om uw airco te laten herstellen of zelfs vervangen. Dit alles kan u ook door ons laten doen.

Beglazing (reparaties en vervanging)

Een sterretje of een gebroken ruit, uw beglazing kan worden hersteld of vervangen bij ons bin Renault.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Renault EV
Bergensesteenweg 281 
B-1070 Anderlecht, Belgium
BTW: BE 0403.463.679
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.