Welkom bij Rebovall Immex

Over ons


Dringt het moment zich op om nieuwe ramen, deuren of beglazing te laten installeren? Of is het misschien wel tijd om ze allemaal tegelijk te vernieuwen? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Rebovall Immex in te schakelen.

Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in al deze zaken. We zijn gesetteld in Ledegem en werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Doorheen de jaren hebben we ons opgewerkt tot een betrouwbare en solide kracht in de branche.

Bij Rebovall Immex zijn we van geen kleintje vervaard en weten we perfect hoe we moeten omspringen met de klussen die op ons pad komen. Dat hebben we te danken aan het feit dat al onze werkkrachten de juiste scholing gekregen hebben.

Bovendien kunnen ze naast vakmanschap ook de vereiste expertise aan de man brengen. Om ons cliënteel de beste service en een perfect eindresultaat aan te kunnen bieden, blijven we ons steeds verder verdiepen in ons vak aan de hand van bijscholingen op reguliere basis.

Als je graag extra informatie wenst te bekomen, moet je niet meer ondernemen dan ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons personeel staat paraat om met raad en daad bij te springen en een oplossing op maat uit te werken die volledig aan je persoonlijke verlangens voldoet.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Rebovall Immex houdt zich hoofdzakelijk bezig met de plaatsing van ramen, deuren en beglazing. Dat ramen en deuren een stevige duit kosten, daar moeten we in geen geval flauw over doen.

Het is belangrijk om je niet uitsluitend blind te staren op het kostenplaatje en de voordelen op lange termijn durft inzien. Als je investeert in materiaal van topkwaliteit en dat door vakmensen zoals die van Rebovall Immex laat installeren, zal je nog jarenlang kunnen genieten van je investering.

Wat betreft de materiaalkeuze van de ramen en deuren kan je opteren voor hout, PVC of aluminium.

Beglazing is de laatste dienst waarin we gespecialiseerd zijn. We bevelen je sterk aan om voor hoogrendementsglas te kiezen.

Het is comfortabel, kwalitatief, energiebesparend en brengt zelfs een waardestijging van je woning met zich mee. We twijfelen er bijgevolg niet aan dat je de juiste keuze zal maken, zowel op vlak van materiaalkeuze als op vlak van vakmanschap.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Rebovall Immex
nicolae dragomir 33 
625301 odobesti, Romania
BTW: RO31460637
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.