Je désire comparer des devis en ramonage de cheminée

 
* 1. Combien de conduits avez-vous?
 
 
* 2. Quel combustible brûle dans le foyer?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9630 Flandre orientale

Graag had ik een offerte gekregen van een schoorsteenveger voor een camera-inspectie van mijn schouw en het reinigen van de inbouwcassette.

9660 Flandre orientale

Dit is voor een schoorsteen voor een gaskachel . Ik vermoed dat de schouw niet meer goed trekt. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken. Geen idee wanneer deze schouw laatst in schoongemaakt.

9620 Flandre orientale

Dit is voor een schoorsteen van een stookolieketel en een tweede schouw van een ingebouwde open haard, houtkachel. Twee kleine schouwen te schoon te maken via een plat dak.

9660 Flandre orientale

Ik zou de schouw van mijn woning laten vegen. Van de houtstoof, bouwjaar onbekend, kan in de grote vakantie.

9600 Flandre orientale

Ik zou graag de schouw van mijn huis laten vegen. één van openhaard, huis van 1965, woning staat te koop dus redelijk spoedig te doen.

9660 Flandre orientale

Wij zoeken offertes voor Schoorsteenvegen. Wij zijn eigenaars van onze woning en onze schouw heeft 2 kanalen. Wij verbranden hier stookolie in. Dit is geen dringend project.

9660 Flandre orientale

Ik ben eigenaar van een woning in Brakel en zoek een schoorsteenveger. 2 jaar geleden is de schouw al is gepoetst geweest. Kan u mij bellen voor een mooie offerte. Met vriendelijke groeten,