Je désire comparer des devis en ramonage de cheminée

 
* 1. Combien de conduits avez-vous?
 
 
* 2. Quel combustible brûle dans le foyer?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

2547 Anvers

Ik ben redelijk dringen op zoek naar een schoorsteenveger, want ik wil de schouw van onze gaskachel laten vegen. De schouw is iets meer dan 20 jaar oud, maar eigenlijk nog nooit echt geveegd.

2550 Anvers

De kachel van een allesbrander moet schoongemaakt worden. Deze heeft drie weken geleden één week gebrand, maar werkt vaker niet dan wel.

2590 Anvers

Dit is voor een rechte schoorsteen van 12m hoog. Dit is van houtkachel . Er is een aanslag van een paar mm en is nog nooit schoongemaakt. Deze is drie jaar oud.

2500 Anvers

Wij wensen offertes te ontvangen voor schoorsteenvegen, wij hebben een schoorsteen met 2 kanalen, hierin verbranden wij hout en stookolie.

2540 Anvers

twee schoorstenen een van een gasketel en een open haard . De gaskachel word vaak gebruikt en de open haard sporadisch. Deze open haard is 10 jaar niet schoongemaakt. Gebouw zelf is van de jaren 80. Aan de buitenkant van de schouw is er wel mos dat v...

2520 Anvers

Ik wens een schoorsteenvegen voor mijn prive. Huis van 1993, schouw nog in goede staat.