Welkom bij Ramen En Deuren Center

Over ons


Ben je in een zoektocht verzeild geraakt naar de geknipte partner om ramen, deuren en beglazing te laten plaatsen? Dan hoef je in elk geval niet langer verder te zoeken, want Ramen En Deuren Center is -hoe kan het ook anders- gespecialiseerd in bovengenoemde zaken! Ons bedrijf is gevestigd in Temse en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Aan ervaring ontbreekt het ons absoluut niet vermits we 15 jaar geleden reeds ons bedrijf uit de grond hebben gestampt. Die jarenlange ervaring maakt van ons een toonaangevende speler in de sector.

Bij Ramen En Deuren Center dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We trachten steeds een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met elke klant en hopen erop dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele klus. Om de slaagkansen van deze doelen te maximaliseren, maken we de doordachte keuze om enkel mensen in dienst te nemen die de juiste opleiding gevolgd hebben en bovendien over een minimum aan ervaring beschikken. Verder scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij, zodat we precies weten hoe we de zaken moeten aanpakken en ruim op voorhand kunnen anticiperen op eventuele onverwachte wendingen.

Heeft bovenstaande informatie je al een pak wijzer gemaakt, maar blijf je voorlopig nog wat op je honger zitten? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van vakmensen kan niet wachten om samen rond de tafel te zitten en een oplossing op maat te bewerkstelligen die tegemoetkomt aan jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Ramen En Deuren Center spitsen we ons toe op de plaatsing van ramen, deuren en beglazing. De uitvoering van onze werken gaat overigens steevast gepaard met materialen van de beste kwaliteit, een snel en efficiënt tempo en betaalbare prijzen. Wij garanderen de klant waar voor z’n geld!

We zijn ons er maar al te goed van bewust dat nieuwe ramen, deuren en beglazing een enorme hap uit je budget kunnen nemen, maar je moet het zien als een investering waarvan je op termijn sowieso de vruchten zal plukken. Qua materialen kan je kiezen uit PVC, aluminium en hout.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Jacques  V .

14/09/2014    De Pinte


Project : -ramen vervangen voor een woning in de pinte
Beoordeling : Vriendelijk, professioneel.
Adres
Ramen En Deuren Center
Langebaan 4 
B-9140 Temse, Belgium
BTW: BE0883-293678
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.