Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Ramen - Deuren

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Ramen, deuren en beglazingRamen, deuren en beglazing te TurnhoutEigenaars, betreft 5 ramen en 1 deur.
Ramen, deuren en beglazingZwarte PVC ramen met buitendeuren en binnendeur in steellookWe willen onze ramen en deuren vervangen door pvc ramen. Liefst zwart. Het gaat om 5 ramen en 2 buitendeuren (één voor de tuin). Ook graag een binnendeur plaatsen in steellook.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen, rolluiken plaatsen en vensterbanken vernieuwenWe willen de ramen in ons huis volledig vernieuwen. Liefst aluminium ramen in de plaats plaatsen. We willen ook de voordeur vernieuwen. Het gaat om een 9-tal ramen waar we ook vliegenramen willen installeren en rolluiken bij plaatsen.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in BeerseVervangen van een tiental ramen en een dubbele deur.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen steellook aluminium BonheidenWe zoeken een offerte voor het vervangen van ramen. Gelieve mij hiervoor te bellen. Vervangen van een 10-tal ramen. Liefst werken in aluminium, liefst steellook.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen en een deur | GentGraag offertes voor 4 ramen van 1008 op 1850 en een tuindeur, dubbeldraaiend raam zonder t-stijl. Allemaal in pvc, met verluchtingsrooster en rolluik. Het huis is van voor 1970.
Ramen, deuren en beglazingKlemmende voordeur (hout) in GentIk heb momenteel een voordeur in hout. Deze klemt enorm bij hoge temperaturen en bij vochtigheid. Vandaar de wens naar een nieuw voordeur. Nieuw materiaal is nog onzeker. Het huis is van de jaren 30.
Ramen, deuren en beglazingHouten ramen en deuren vernieuwen in KaprijkeIk wens nieuwe ramen en deuren voor ons huis. Het gaat om een 10-tal ramen en 2 deuren, momenteel zijn ze in hout. Dit is voor een halfopen huis van 1980.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in IngelmunsterIk zoek een offerte voor het vervangen van drie buitendeuren en stuk of zeven binnendeuren en een zevental ramen. Omkadering staat open.
Ramen, deuren en beglazing(Dak)ramen vervangen + schuifraam plaatsenIk ben op zoek naar een offerte om 3 gewone ramen en 3 dakramen te vervangen. Daarnaast moet er ook een schuifraam komen. De huidige ramen zijn bijna 50 jaar oud.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen en deuren na vandalisme te OostendeWij zijn op zoek naar 3 nieuwe ramen en 2 nieuwe voordeuren. Ze zijn volledig vernield met opzet door vandalen. Graag hadden we een paar offertes ontvangen.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in Antwerpen12 ramen en of twee deuren. Volledige ramen te vervangen. Martiaal staat open.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een 300 jaar oude woning in NeveleIk zoek offertes voor het vervangen van 4 gewone ramen en een klein raam. Ze zijn momenteel in hout en dat zou ik zo willen behouden. De woning is meer dan 300 jaar oud, maar werd gerenoveerd in 2013.
Ramen, deuren en beglazingRamen en schuiframen vervangen voor een woning te BlaasveldRecent gekochte woning. Ik wens op de achterbouw twee schuiframen in aluminium wensen te plaatsen. Dit is achterbouw die nieuwer is als de woning van de jaren 50. Vooraan twee ramen , een voordeur en een klein zijdeur.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor door PVC in MaldegemWe hebben vorig jaar een woning gekocht en zoeken nu offertes voor het vervangen van een groot raam in de veranda en twee deuren. We willen ook boven twee ramen vervangen. Momenteel in hout maar mag PVC worden.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren plaatsen voor een verbouwing in Sint-AmandsDit is voor een verbouwing van een schuur naar een woning. Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een tiental ramen, drie dakramen en twee tot drie buitendeuren. Liefst aluminium.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in Sint TruidenRecent gekochte woning. We zijn momenteel in de werken van deze woning en in het kader hiervan wens ik een 11 tot 12 ramen en twee deuren ramen vervangen.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in Knokke-HeistIk zoek een offerte voor het vervangen van een 5-6 ramen. Nieuwe ramen te plaatsen in pvc.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren plaatsen voor een verbouwing in Sint-AmandsWe zijn een schuur aan het verbouwen naar een woning en zoeken offertes voor het plaatsen van een tiental ramen, drie dakramen en twee tot drie buitendeuren. Liefst in aluminium.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in BierbeekWe willen de ramen van het hele huis ( ongeveer 20 square meters glass) vervangen tot dubele beglazing en ook ook de achter deur. Ongeveer 13 ramen. Momenteel houten ramen.

Meer voorbeelden