Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Ramen - Deuren - Veranda's - Tuinen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Ramen, deuren en beglazingRamen, deuren en beglazing te TurnhoutEigenaars, betreft 5 ramen en 1 deur.
Veranda, pergola, orangerieterrasoverkapping te Sint-Gillis-WaasEigenaars, 8m x 3m te overdekken.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping in aluminium - vast dak op terrasWij willen op korte termijn ons volledig terras laten overkappen met een terrasoverkapping / pergola. De structuur zou in metaal / aluminium moeten zijn. Later zullen we daar eventueel bij aan willen bouwen.
Ramen, deuren en beglazingZwarte PVC ramen met buitendeuren en binnendeur in steellookWe willen onze ramen en deuren vervangen door pvc ramen. Liefst zwart. Het gaat om 5 ramen en 2 buitendeuren (één voor de tuin). Ook graag een binnendeur plaatsen in steellook.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen, rolluiken plaatsen en vensterbanken vernieuwenWe willen de ramen in ons huis volledig vernieuwen. Liefst aluminium ramen in de plaats plaatsen. We willen ook de voordeur vernieuwen. Het gaat om een 9-tal ramen waar we ook vliegenramen willen installeren en rolluiken bij plaatsen.
Veranda, pergola, orangerieVeranda voor een woning in BegijnendijkIk wens een offerte voor een veranda van 4 op 4 m. Het liefst aluminium.
Veranda, pergola, orangeriePergola voor aan mijn huis in HalleIk wil graag een pergola voor aan de woning.
Opp. 5m x 6m, in alu normaal, huis van 2008, kan ergens in 2019.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in BeerseVervangen van een tiental ramen en een dubbele deur.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen steellook aluminium BonheidenWe zoeken een offerte voor het vervangen van ramen. Gelieve mij hiervoor te bellen. Vervangen van een 10-tal ramen. Liefst werken in aluminium, liefst steellook.
VerandaPVC of aluminium veranda voor een woning in KampenhoutPlaatsing van PVC veranda of aluminium veranda. +- 28m². Ik spreek wel enkel Engels.
Veranda, pergola, orangerieHouten veranda renoveren in StekeneWe zoeken een offerte om een leefveranda. af te breken en een nieuwe te zetten of eventueel de huidige te renoveren. De huidige veranda is in hout. We zouden liever een ander materiaal hebben. Ik schat de oppervlakte op 35 m².
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen en een deur | GentGraag offertes voor 4 ramen van 1008 op 1850 en een tuindeur, dubbeldraaiend raam zonder t-stijl. Allemaal in pvc, met verluchtingsrooster en rolluik. Het huis is van voor 1970.
Veranda, pergola, orangerieLeefveranda met grote koepel in Erpe-MereWe wensen een leefveranda van 6 op 7 m. Twee zijkanten in de muur en aan voorkant grote vouwdeuren. In het dak een grote koepel. Graag in aluminium. Het huis is van 1957 en werd later gerenoveerd.
Veranda, pergola, orangerieOverkapping voor een nieuw terras in AalstWe hebben een nieuw aangelegd terras waar we een overkapping wensen over te plaatsen. Materiaal staat nog niet vast, aluminium is wel mooi. Ik schat zo'n 40 m². Werken gepland voor tegen dit najaar.
Ramen, deuren en beglazingKlemmende voordeur (hout) in GentIk heb momenteel een voordeur in hout. Deze klemt enorm bij hoge temperaturen en bij vochtigheid. Vandaar de wens naar een nieuw voordeur. Nieuw materiaal is nog onzeker. Het huis is van de jaren 30.
Ramen, deuren en beglazingHouten ramen en deuren vernieuwen in KaprijkeIk wens nieuwe ramen en deuren voor ons huis. Het gaat om een 10-tal ramen en 2 deuren, momenteel zijn ze in hout. Dit is voor een halfopen huis van 1980.
Veranda, pergola, orangerieCarport voor twee wagens in ZulteWe willen een carport aangebouwd aan de woning. Geen voorkeur voor het materiaal. Graag plaats voor twee wagens. De werken zijn voor tegen het einde van het jaar.
Veranda, pergola, orangerieAfsluitbare terrasoverkapping in MenenOffertes gezocht voor een terrasoverkapping met lammellendak, afsluitbaar en met led verlichting. Graag prijsoffertes voor hout en aluminium.
Veranda, pergola, orangerieAluminium leefveranda met dubbel glas | DestelbergenIk wil een veranda voor aan mijn huis. Het gaat om een oppervlakte van 32m². Graag aluminium profielen met dubbel glas en voor het dak hoogrendementsglas, zonwerend. Het huis is meer dan 10 jaar oud.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping voor een woning in MerelbekeIk zoek een offerte voor een overkapping. Dak van glas of polycarbonaat. Liefst in hout. Werken eventueel nog deze zomer indien het binnen het budget past.

Meer voorbeelden