Ramen, deuren en beglazing 
Vlaanderen

Vind de beste leverancier voor ramen, deuren en beglazing uit Vlaanderen

Wij brengen u graag in contact met ramen, deuren en beglazing leveranciers uit de regio Vlaanderen. Vul het formulier in en beschrijf uw wensen zo nauwkeurig mogelijk. Op basis van uw antwoorden zoeken wij de beste ramen, deuren en beglazing leveranciers uit uw buurt. U ontvangt tot 5 gratis offertes!

Banner Ramen, deuren en beglazing
VLAANDEREN

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Specialisten in Ramen, deuren en beglazing actief in Vlaanderen

Beoordelingen & profielen


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Ramen voor een huis te Zoersel
Beschrijving :
Voor onze woning in Zoersel zouden we graag een aantal ramen en deuren willen laten vervangen. Liefst kiezen we voor houten ramen en ook een houten deur. In totaal gaat het om 10 stuks.
Antwerpen
17/11/2020
Houten ramen vervangen voor een woning in Herentals
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor het vernieuwen van de ramen aan de voorkant van de woning. Momenteel heb ik houten ramen met gekleurd glas. Het gaat om drie grote ramen en een voordeur.
Antwerpen
02/11/2020
Terrasoverkapping sluiten met vouwdeuren | Holsbeek
Beschrijving :
Ik heb een overdekt terras maar wil daar vouwdeuren plaatsen zodat ik dit in winter kan afsluiten. De huidige terrasoverkapping is in metaal en werd zo'n 2 à 3 jaar geleden geplaatst. Afsluiten van een zijde. Momenteel een zijde bekleden met vouwdeur en een vast raam.
Vlaams Brabant
27/10/2020
Nieuwe kipramen en vaste ramen te Gistel
Beschrijving :
Het gaat hier over de 5 ramen aan de achterzijde van ons huis: 3x draai/kipraam en 2 maal vast raam. Er zijn overal rolluiken aanwezig en we willen die ook graag in het nieuw. Qua materiaal voor de nieuwe ramen dachten we aan PVC.
West-Vlaanderen
27/10/2020
Schuifraam voor een bijbouw te Erpe-Mere
Beschrijving :
Ik ga een bijbouw plaatsen (technische tekeningen zijn beschikbaar in Sketchup) waarbij ik mijn woning op het gelijkvloers verder wil uitbreiden. De bijbouw is een rechthoekige structuur met een plat dak. De woonkamer zal grenzen aan mijn tuin. Ik had graag een offerte ontvangen voor zowel een schuifraam als een vouwraam (in zowel aluminium als staal). De hoogte tussen de vloer en het platte dak (tot houten draagbalk) is 2,9m en de afstand tussen de twee muren is 4,5m. Het raam zal bijgevolg deze volledige opening in beslag nemen. Mijn huis bevindt zich op een heuvel en de bijbouw is naar het noorden gericht, m. a. w., het kan er serieus waaien. Het lijkt mij daarom aangeraden een vouwraam te plaatsen dat goed winddicht is.
Oost-Vlaanderen
27/10/2020
Inbraakveilige voordeur plaatsen in Wilrijk
Beschrijving :
Ik heb een inbraakveilige voordeur nodig, in de huidige deur is bovenaan ook een raampje. Achteraan om naar de tuin te gaan zou ik een schuifraam willen zetten, de achterbouw wordt volledig vernieuwd, dus de afmetingen zijn nog niet duidelijk, nu staat er een veranda met een schuifraam van +\- 5m breed en 2m hoog, echter gaat deze afgebroken worden en komt er enkel een schuifraam, het plat dak wordt doorgetrokken. Het zou gaan om een woning in Wilrijk. Graag zou ik prijs krijgen voor zowel pvc als aluminium in een nog te kiezen ral kleur. Super bedankt alvast voor alle moeite.
Antwerpen
26/10/2020
Ramen vervangen van een huis in Ardooie
Beschrijving :
We zouden graag vier raamkozijnen laten vervangen: twee sets dubbele ramen van totaal 1.6m op 1.5m en twee enkele ramen van 0.84cm op 1.5m. Graag met een draaiknopsysteem met vliegenscherm in verwerkt, in PVC of aluminium.
West-Vlaanderen
16/10/2020
Ramen vervangen voor een woning in Turnhout
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor het vervangen van zo'n 15 ramen over de hele woning. Graag een prijs voor zowel PVC als alumnium.
Antwerpen
09/10/2020
Ramen en deur vervangen voor een woning in Temse
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor op een benedenverdieping ramen en deuren in hout te vervangen. Momenteel zijn er 6 ramen , één schuifraam en één voordeur.
Oost-Vlaanderen
09/10/2020
Ramen en deuren
Beschrijving :
PVC; eigenaar; bouwjaar 2001; 5 dubbele en 3 kleine ramen en 2 deuren; voorjaar 2021;
Vlaams Brabant
05/10/2020
Ramen vervangen voor een woning in Boechout
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor het vervangen van drie ramen. Dit zijn drie grote ramen die onderling nog eens verdeeld zijn in drie ruiten. Het betreft een woning uit de jaren 60.
Antwerpen
01/10/2020
Schuifraam vervangen voor een woning in Dilbeek
Beschrijving :
Vervangen van een houten schuifraam van 200 op 250 cm door een aluminium schuifraam, eventueel in een groter formaat. Het oude schuifraam moet niet afgevoerd worden.
Vlaams Brabant
01/10/2020
Gebarsten ramen vervangen | Gent
Beschrijving :
Er zitten barsten in één van de dakramen van mijn veranda en zodoende dient dit raam vervangen te worden. De afmetingen zijn 600 mm x 2500 mm Het klikprofiel zou ook vervangen moeten worden + aanbrengen silicone. Momenteel hebben we houten kozijnen. De veranda is van 2005.
Oost-Vlaanderen
01/10/2020
PVC ramen en deuren in Diest
Beschrijving :
We zouden graag onze ramen en deuren vernieuwen. Het gaat om 9 ramen en 2-3 deuren. Qua materiaal hadden we aan PVC gekocht. Bouwjaar van de woning is 1973.
Vlaams Brabant
21/09/2020
Vast raam vervangen door schuifraam | Kermt
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor het vervangen van 1 vast raam door een schuif raam. Er moet ook een stuk van de muur eruit.
Limburg
11/09/2020
Voordeur voor een pand in Kraainem
Beschrijving :
Een voordeur bestaande uit 2 delen. Een vast deel van 2360 (H) X 580 (B) en de deur zelf van 2360 (H) X 1000 (B). In het vaste deel graag uit beglazing, de deur zelf zonder glas. Te installeren in Kraainem. Oude deur uit te breken en mee te nemen.
Vlaams Brabant
11/09/2020
Twee ramen vervangen door schuifraam in Nazareth
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een raam. Achteraan zijn er een tweetal ramen die ik wens te vervangen door een groot schuifraam.
Oost-Vlaanderen
08/09/2020
Vervanging van ramen en deuren te Begijnendijk
Beschrijving :
Het gaat over de volledige vervanging van 10 à 15 ramen en deuren - Aluminium - eigenaar - huis van de jaren 80
Vlaams Brabant
07/09/2020
Houten ramen vervangen door PVC ramen
Beschrijving :
Momenteel heb ik houten ramen met rolluiken, deze wil ik vervangen door pvc alsook de dorpels. Ik hou van een landelijke stijl, dus de nieuwe ramen moeten daar bij passen. Het gaat om meer dan 10 ramen en deuren: draai/kiep ramen, buitendeuren, vaste ramen, schuiframen, vouwramen / inklapbare ramen. Qua materiaal gaat onze voorkeur uit naar PVC (kunststof).
West-Vlaanderen
03/09/2020
Vervanging van ramen te Antwerpen
Beschrijving :
Het gaat over de volledige vervanging van 7 ramen. De nieuwe ramen zouden uit aluminium moeten bestaan. Ik ben eigenaar van het huis (bouwjaar 1950).
Antwerpen
02/09/2020
Lees meer