Welkom bij Rama+

Over ons


Bij Rama+ kan u terecht voor zeer uiteenlopende projecten. Zo voorziet de firma uw woning graag van gepaste binnen- en buitendeuren, ramen, raamprofielen en rolluiken. Qua glas kan u kiezen voor dubbelglas of hoogrendementsglas. 
Rama+ is ook een erkende installateur voor ventilatiesystemen, terrasoverkappingen, serres, dakkapellen, schrijn-, timmer- en aannemerswerken. Rama+ is gelegen in Oudenaarde. Hebt u interesse? De firma bezorgt u in een oogwenk een gratis offerte.

Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Voor buitenschrijnwerk van uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw kan u bij RamaPlus terecht. U kan ons vrijblijvend contacteren voor advies. Hiervoor kan u naar ons kantoor komen, maar we komen ook graag bij u langs om een offerte op te maken. Ook offertes zijn volledig vrijblijvend.

Ramen en deuren

In ons assortiment vindt u ramen en deuren in aluminium, hout en pvc. Deze ramen en deuren worden geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst. Voor de keuze van het materiaal voor uw ramen en kozijnen kan u bij ons terecht voor advies.

Pvc is de meest budgetvriendelijke optie. Bovendien is het materiaal makkelijk te onderhouden en zeer isolerend. Pvc is verkrijgbaar in enorm veel kleuren, voor elke stijl woning is er een geschikt pvc-profiel. Bij pvc heb je de meeste vrijheid qua stijl. Pvc is zelfdovend: wanneer het vuur vat, zal het vuur niet kunnen verspreiden.

Aluminium is iets duurder, maar het is een zeer milieuvriendelijk materiaal. Hoewel het zeer licht is, blijft het een stevig materiaal. Het is niet gevoelig aan temperatuurschommelingen, de vorm wordt altijd behouden. Bovendien is het kleurvast en kan het tientallen jaren meegaan. Aluminium deuren zijn volledig brandveilig.

Hout vergt iets meer onderhoud dan aluminium en pvc. Voor een warme uitstraling is hout de ideale keuze. Ook hout isoleert zeer goed, zowel voor temperatuur als geluid. Hout is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kan makkelijk geschilderd worden. U kan kiezen voor een klassieke of moderne look.

Rolluiken, horren en screens

Rolluiken dienen ook als isolatiemiddel. Tijdens de zomermaanden wordt de warmte tegengehouden, maar op koude dagen zal de kou niet makkelijk binnendringen. Daarnaast zijn rolluiken inbraakveilig. Er zijn veel manieren om rolluiken te beveiligen.

Wordt u meteen wakker van een beetje lichtinval, dan zijn rolluiken iets voor u. Ze zijn verduisterend en houden het geluid van buitenaf tegen. Uw nachtrust zal sterk verbeteren met rolluiken in huis.

Wilt u graag insecten buitenhouden, kies dan voor een hor. Mensen met hooikoorts kiezen best voor een vliegenraam met fijne mazen, zo kan stuifmeel niet in de woning raken en worden ook andere stofdeeltjes tegengehouden. Er bestaan horren die vaststaan, maar ook horren die opgerold kunnen worden zoals een rolluik.

Screens zijn de ideale manier om een aangename temperatuur te behouden binnenshuis. Een ventilator is vaak niet genoeg om de woning te verkoelen. U kan ook kiezen voor screens met verduistering die dienst kunnen doen als rolluiken.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Frank  M .

06/04/2014    Zele


Project : Ramen en deuren vervangen voor een woning in Zele
Beoordeling : goed
Adres
Rama+
bekemolen 1 
B-9700 Oudenaarde, Belgium
BTW: BE0649.801.218
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.