Welkom bij R&L Dakwerken

Over ons


Bent u op zoek naar een specialist in platte daken? Bij R&L hebben we zeer veel ervaring opgebouwd en zetten we klantentevredenheid steeds centraal.

Onze zaakvoerders Rudy en Stef zijn een sterke combinatie van ervaring, vakkennis en gedrevenheid. Rudy heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vak en Stef heeft zijn passie en leergierigheid voor dakwerken onderbouwd met zijn studies.

Ondertussen is deze geweldige tandem uitgegroeid tot een hecht team van 5 specialisten dat snel en efficiënt werkt. Om steeds up-to-date te zijn met de nieuwste technieken volgen wij regelmatig opleidingen. Onze vakkennis zetten wij met veel plezier in uw voordeel in!

Waarom kiezen voor R&L dakwerken voor uw plat dak?

 • Wij bezorgen de hoogstaande kwaliteit waar u nood aan heeft.
 • Dankzij onze decennialange ervaring weten wij steeds welke oplossingen voor u optimaal zijn, op maat van uw noden, wensen en budget!
 • Klanttevredenheid staat bij ons steeds centraal. We betrekken onze klanten bij het vinden van de optimale oplossingen en zijn steeds klantvriendelijk.
 • Wij staan altijd paraat voor onze klanten. Die snelle service wordt dan ook geapprecieerd door onze klanten.
 • Al het bovenstaande aan een eerlijke prijs? Daar kan u bij R&L op rekenen. Onze oplossingen en installaties zijn steeds budgetvriendelijk.

Nood aan werken voor uw plat dak in de provincie Limburg? Wij helpen uw graag verder. Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wij werken met verschillende dakbedekking, zodat u in elke situatie op het meest gepaste materiaal kan rekenen. Van PVC-Alkorbright en PVC-Alkorplan tot Mastersystem-EPDM en Masterreflect-EPDM en zelfs roofing, u vindt bij ons de optimale dakbedekking.

PVC-dakbedekking

PVC-dakbedekking werkt uw dak perfect homogeen af. Dit soort dakbedekking vereist weinig onderhoud en houdt een laag risico voor brand in. PVC is geschikt voor alle ondergronden en wordt op uw plat dak gebrand.

Wilt u een dakbedekking met uitstekend lichtreflectie dat ideaal is voor gebouwen zonder airconditioning? Kies dan voor Alkorbright PVC-dakbedekking. Wilt u een dakbedekking met goede elasticiteit en dampdoorlaatbaarheid waarmee u zuiver regenwater kan opslaan? Overweeg dan Alkorplan PVC-dakbedekking. Vraag naar de opties in uw gratis en vrijblijvende offerte.

EPDM-dakbedekking

EPDM is een rubberen folie die vastgelijmd wordt aan uw plat dak. EPDM wordt populairder vanwege verschillende voordelen. Bestand tegen extreme weersinvloeden, bent u verzekerd van een levensduur van 50 jaar of meer.

EPDM-dakbedekking is onderhoudsvrij en is 100% UV- en ozonbestendig. Het is elastisch, brandveilig én milieuvriendelijk.

Roofing

Roofing of bitumen wordt op uw dak gebrand en heeft, ondanks de dalende voordelen, nog steeds enkele voordelen. Het grootste voordeel is de prijs.

De kwaliteit is niet op hetzelfde niveau, maar wel al veel verbeterd ten opzichte van vroeger, net zoals de isolatieprestaties. Het kan zeer eenvoudig van buitenaf worden geplaatst.

Isolatie

Sinds 2020 kan uw woning ongeschikt worden verklaard wanneer uw dak onvoldoende is geïsoleerd. Doe beroep op R&L Dakwerken om dit te voorkomen.

Wij renoveren daken en lossen eventuele schade snel en efficiënt op. U hoeft niet steeds een nieuw dak te plaatsen om uw dak en dakisolatie aanzienlijk te verbeteren!

Kelderdichting

Last but not least kunt u ook voor kelderdichting bij ons terecht!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
R&L Dakwerken
Parkstraat 5 bus 5 
B-3900 Overpelt, Belgium
BTW: BE0640.464.868
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.