Welkom bij Quanto

Over ons


Marketing op maat van uw kmo? Zoek niet verder! Bij Quanto zijn we gespecialiseerd in marketing, grafisch design alsook online aanwezigheid en verkoop. We beschikken over een ervaren team zodat wij u expertise in elk marketingdomein kunnen verzekeren.

Zowel op technisch als creatief vlak kan u rekenen op een uitmuntende en proactieve service. Wij volgen alle marketing ontwikkelingen nauwgezet op en passen onze inzichten meteen in zodat uw bedrijf er voordeel uit kan halen.

Waarom kiezen voor Quanto? U communiceert steeds met dezelfde marketing makelaar die uw portfolio beheert in alle aspecten. Zo werken wij steeds op uw maat. Wij helpen u de juiste service te kiezen die perfect aansluit bij uw behoeften en budget!

Als marketingbedrijf voor kmo’s houden wij onze prijzen zo competitief mogelijk, en sturen wij niet aan op diensten waar u geen nood aan heeft. Wilt u onze diensten op uw maat doornemen wanneer het u past? Vraag dan hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wat kan u van Quanto verwachten? Wij helpen u bij de ontwikkeling van uw marketingstrategie, grafische vormgeving, webmarketing en public relations-activiteiten.

Marketingstrategie

Nadat we u zo goed mogelijk hebben leren kennen zoeken we naar marketingcampagnes met een maximaal rendement. We voeren analyses uit van uw huidige marketingprestaties en concurrenten om de juiste toekomstvisie en strategie te bepalen. Samen met u stellen we specifieke doelen op door Key Performance Indicators (KPI) op te zetten die ons leiden tijdens onze evaluaties.

In plaats van veel tijd te moeten steken in een marketingstrategie, niet de kerntaak van uw kmo, kan u gewoon op Quanto beroep doen voor een strategie op maat!

Wij leveren uw marketing ‘on demand’ door u deze taken te laten outsourcen. U kan zelf kiezen of onze medewerker die uw portfolio beheert zijn marketingtaken uitvoert vanuit ons kantoor of bij u langskomt en dat daar doet.

Grafische vormgeving

Wil u een grafisch sterke huisstijl of logo aanmaken? Oogstrelende brochures verdelen? Of liever een advertentie opzetten? Quanto verleent u professionele diensten en advies, inclusief professionele fotografie en video marketing op maat.

Een grafisch sterke aanwezigheid zorgt ervoor dat uw bedrijf zich meteen onderscheidt van anderen. Wij zorgen ervoor dat uw offline en online aanwezigheid perfect met elkaar overeenstemmen. Een éénduidige grafische identiteit is essentieel om uw merk uit te bouwen.

Online aanwezigheid

Uw online aanpak professionaliseren? U hebt maar één kans voor een goede eerste indruk. Daarvoor heeft u een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website nodig met overtuigende teksten. Onze webmarketing wordt volledig op uw maat bedacht. Geen tijd om uw online aanwezigheid dagelijks te onderhouden? Reken dan op Quanto!

Public Relations advies

Over de jaren heen is gebleken dat één van de beste vormen van publiciteit om uw merk op de markt te zetten, redactioneel geschreven artikels zijn. Zo vertellen we het unieke verhaal van uw bedrijf voor een breed publiek en vanuit een andere ooghoek.

Wij helpen u bouwen aan uw verhaal en uw PR-strategie uit te bouwen. Wat is uw doelpubliek en hoe bereikt u hen best? Quanto helpt u daar graag bij! We doen dat door ons zowel op offline als digitale aspecten te focussen.

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Quanto
Poststraat 30 bus A 
B-9860 Oosterzele, Belgium
BTW: BE0638.804.782
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.