Welkom bij Quadrisun

Over ons


Bij Quadrisun hebben we een passie voor zonnepanelen. Waarom zonnepanelen? Ze zijn een fantastisch middel om de opwarming van het klimaat tegen te gaan en zijn bovendien een slimme investering die zich razendsnel terugverdient!

Uw energiefactuur keldert in geen tijd dankzij het gebruik van zonne-energie. In minder dan 9 jaar is de investeringskost reeds terugverdient terwijl zonnepanelen al snel 25 jaar meegaan, een zeer hoog rendement.

Met meer dan 10 jaar ervaring, kan u met Quadrisun rekenen op op-en-top professionaliteit, efficiëntie en een naadloze afwerking. Reken op ons advies zodat u de juiste zonnepanelen krijgt op de juiste plaats. Alles wordt afgestemd op uw noden en budget.

Gelegen in Ingelmunster, zijn we actief in heel West-Vlaanderen. Wilt u de West-Vlaamse zon graag in uw voordeel gebruiken? Aarzel dan niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Die wordt op maat van uw situatie opgemaakt zodat u alles op uw gemak kan bekijken en beslissen wanneer het u past.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wij bieden alle aspecten die u nodig heeft om van een volwaardig zonnepaneleninstallatie op uw maat te genieten. Kort gesteld bestaat zo’n installatie uit drie componenten:

 • De fotovoltaïsche cellen van uw zonnepanelen zetten het licht (niet de warmte) van de zon om in energie. Het licht creëert elektrische spanning die in gelijkstroom wordt omgezet.
 • Die gelijkstroom beweegt van zonnecel tot zonnecel tot het bij de omvormer toekomt, waar de gelijkstroom wordt omgezet in bruikbare wisselstroom voor uw woning. Daarbij is het belangrijk dat uw omvormer goed is afgestemd op uw zonnepaneleninstallatie.

  Bij Quadrisun kan u rekenen op professioneel advies zodat u de juiste omvormer krijgt. Enkel op die manier haalt u alles uit uw zonnepanelen.
 • Uiteraard hoort bij uw installatie ook nog een elektrische meter. De nieuwe slimme meter biedt heel wat voordelen: dankzij de internetverbining moet de meterstand niet meer jaarlijks worden doorgegeven, de afname van stroom uit het elektriciteitsnet en de injectie van door u genereerde stroom worden apart geregistreerd, en u kan veel makkelijker kennis nemen van uw energieverbruik op elk moment.

  Dat laat u toe om meer energie te verbruiken wanneer u zelf voldoende energie genereerd en minder energie te verbruiken wanneer u elektriciteit van het elektriciteitsnet moet verbruiken. Bovendien behoudt u voorlopig de voordelen van de teruglopende teller!

Wilt u een goede zaak doen voor uw portemonnee én het klimaat? Dan zijn zonnepanelen de ideale keuze. Laat u adviseren door Quadrisun om het juiste aantal zonnepanelen op de juiste plaats te installeren, zodat u zoveel mogelijk rendement haalt uit uw zonnepanelen.

Met de stijgende energieprijzen en de lage rente op uw spaarrekening, is er geen twijfel mogelijk: gewoon doen!

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Quadrisun
Stationsplein 51 
B-8770 Ingelmunster, Belgium
BTW: BE 0898.220.097
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.