Welkom bij Pro-Cover

Over ons


Is de tijd rijp om een renovatie aan je dak te laten doorvoeren? Of is het misschien eerder een isolatie die zich opdringt? Bij Pro-Cover bvba kan het allemaal. Ons bedrijf is gespecialiseerd in dakwerken en dakisolatie. Wij hebben onze vestiging in Lokeren en zijn hoofdzakelijk werkzaam in de regio Antwerpen. Door de jaren heen zijn we een vaste waarde geworden in de branche.

De tevredenheid van onze klanten is een zaak die wij hoog in het vaandel dragen. Omwille van die reden doen we enkel een beroep op mensen die de juiste opleiding genoten hebben en kunnen teren op de nodige ervaring om onze klussen uit te voeren. Voorts scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we er zeker van zijn dat we met onze tijd blijven meegaan en de klant een nog betere service kunnen garanderen.

Wens je extra inlichtingen in te winnen na het lezen van bovenstaande info? Aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze experts kunnen niet wachten om je verder te helpen en een oplossing op maat aan te reiken die jou helemaal kan bekoren.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Pro-Cover bvba ligt de focus op dakwerken en dakisolatie. Een dak is een van de meest cruciale onderdelen van een huis. Het spreekt voor zich dat een goede isolatie een must is en laat dat net onze specialiteit zijn.

Op die manier vermijd je lekken en het onnodig verloren laten gaan van warmte. Een huis dat slecht of niet geïsoleerd is, verliest tot 30% meer warmte. Je hebt er dus alle baat bij om te opteren voor een goede isolatie, zeker als je weet dat je er eveneens stevig mee kan besparen op je energiefactuur.

Op het gebied van dakwerken kan je bij ons terecht voor de renovatie en nieuwbouw van zowel platte als hellende daken. Van start tot finish bieden wij je de helpende hand die je nodig hebt.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze twee grote streefdoelen en daarom werken wij uitsluitend met merken en producten van de beste kwaliteit met het juiste certificaat.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Pro-Cover
Sint-Jozefstraat 83B 
B-9160 Lokeren, Belgium
BTW: BE0712532603
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.