Welkom bij Pmo-Service

Over ons


Ben je voor je werk veel op de baan? Dan heb je er absoluut alle baat bij dat je telkens je wagen opnieuw kan voltanken aan voordelige tarieven. Pmo-Service reikt je graag de hand hiervoor aangezien wij gespecialiseerd zijn in tankkaarten.

Onze onderneming is gelegen in Poperinge en wij zijn uitsluitend werkzaam in de regio West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring in het vak opgedaan, wat van ons een van de meest toonaangevende spelers in de sector maakt.

Bij Pmo-Service hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds om een optimale verstandhouding met elk van onze klanten te onderhouden en ervoor te zorgen dat ze voor lange termijn beroep blijven doen op onze diensten.

Om aan deze doelstellingen te kunnen voldoen, spreekt het voor zich dat we enkel personeel in dienst hebben dat de juiste scholing genoten heeft en over de nodige ervaring kan beschikken. Bovendien volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus.

Op die manier zijn we perfect op de hoogte van wat er zich allemaal afspeelt in de sector en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wens je na het lezen van bovenstaande info nog extra inlichtingen in te winnen? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit enthousiaste medewerkers, staat te popelen om samen met jou alle mogelijke opties te overlopen om vervolgens met de oplossing voor de dag te komen die het meest aansluit bij jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Tankkaarten is de dienst waarin we bij Pmo-Service gespecialiseerd zijn. Iedereen is zich er inmiddels van bewust dat tanken een stevige hap uit het budget neemt.

Omwille van die reden vinden we het belangrijk dat we personen die veel de baan op moeten tegemoet kunnen komen aan de hand van voordelige tarieven.

De lagere brandstofprijzen zijn overigens niet het enige voordeel dat aan tankkaarten verbonden is. Alle gemaakte kosten worden namelijk weergegeven op een enkele factuur, waardoor je voortaan niet langer moet lopen sukkelen met ticketjes en dergelijke. Handig toch?

Zowel zelfstandigen als KMO’s en bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten.

Afhankelijk van het aantal voertuigen en het totale maandelijkse verbruik van die voertuigen werken wij de geknipte oplossing uit voor jezelf en al je werknemers.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Pmo-Service
Roesbruggestraat 2 
B-8970 Poperinge, Belgium
BTW: BE0432919017
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.