Welkom bij Pieters Rudy

Over ons


Met Pieters Rudy maak u de juiste keuze voor jouw ramen, deuren en garagepoorten. We zijn een familiebedrijf van een vader en zijn twee zonen te Zwevezele, actief in Oost- en West-Vlaanderen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende installateur van buitenschrijnwerk in de omgeving van Zwevezele.

Buitenschrijnwerk plaatsen vergt vakkennis. Daarom werken we bij Pieters Rudy enkel met gepassioneerde en ervaren plaatsers. Door onze vaardigheden steeds bij te schaven combineren we onze ervaring met de nieuwste technieken. Op die manier bieden we bij Pieters Rudy een hoge prijs-kwaliteit.

Bij ons kan u terecht voor expertise en professioneel advies over ramen, deuren en garagepoorten. Vanaf het eerste contact tot na de installatie helpen we u bij uw prouct, luisterend naar uw behoeften! u mag persoonlijk en op maat gemaakt advies verwachten in onze gratis en vrijblijvende offerte!

Benieuwd hoe andere Bobex-gebruikers de diensten van Pieters Rudy beoordelen? Lees hier alle beoordelingen! Indien u op zoek bent naar specialist in ramen, deuren en garagepoorten, dan bent u bij Pieters Rudy alvast aan het juiste adres. Vul het contactformulier in en ontvang een gratis offerte!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Uw ideale ramen, deuren en/of garagepoort? Pieters Rudy verzekert jou kwaliteitsvol advies, materiaal en installatie.

Buitenschrijnwerk

Uw buitenschrijnwerk is een essentieel onderdeel van een (ver)bouwprouct. Om het meeste uit u investering te halen, rekent u best op de expertise van een vakman. Er zijn namelijk aandachtspunten bij de keuze voor uw ramen en deuren. Wij Pieters Rudy helpen we jou bij het maken van de juiste keuzes.

Voor de profielen worden hout, pvc en aluminium het meest gebruikt. Die komen elk met eigen voor- en nadelen en eigen prijskaartu.

Ook voor de beglazing moeten juiste keuzes gemaakt worden op vlak van isolatie, de dikte van het glas en de TL-factor of de hoeveelheid licht en warmte die door de glazen worden doorgelaten. Dat zijn belangrijke keuzes voor het comfort in u woning! Daarnaast bepaalt u ook meteen uw voorkeuren: wilt u graag veiligheidsglas, zonwerend glas, enz.

Veiligheidskeuzes zijn natuurlijk een belangrijke aspect bij het kiezen van de juiste ramen en deuren voor uw huis. Inbrekers focussen zich vaak op onveilige deuren en ramen.

Misschien wil u bijkomende zonwering in de vorm van rolluiken of screens? Laat het ons zeker weten en we voegen het toe aan de gratis en vrijblijvende offerte die we voor u maken!

Garagepoorten

Welke garagepoort u kiest is een zeer belangrijke keuze voor de look, de isolatie en de veiligheid van u huis. Bij Pieters Rudy bezorgen we jou een garagepoort die aan al uw wensen voldoet op vlak van design, beveiliging én isolatie!

Regio ' s van de activiteit




Adres
Pieters Rudy
Temmerweg 1
8750 Wingene, België
BTW: BE0795 956 858
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .