Welkom bij Pictor Solutions

Over ons


Speel je met de gedachte om je huis te laten uitrusten met nieuwe ramen, deuren en beglazing en heb je de geknipte kandidaat om deze klus aan toe te vertrouwen nog steeds niet gevonden? Dan hoef je niet langer verder te zoeken, want Pictor Solutions stelt zich als specialist in bovengenoemde zaken graag kandidaat hiervoor! Onze firma bevindt zich in Charleroi en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen en Waals-Brabant. In 2017 hebben we ons bedrijf opgestart, waardoor we stilaan op de goede weg zijn om uit te groeien tot een toonaangevende speler in de sector.

Bij Pictor Solutions hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Zo doen we er alles aan om een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en hopen we om een samenwerking op lange termijn aan te kunnen gaan met hen. Daarom spreekt het enigszins voor zich dat we uitsluitend mensen in dienst nemen die de juiste scholing genoten hebben en een beroep kunnen doen op een minimum aan ervaring. Daarnaast volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Op die manier weten we perfect wat er zich allemaal afspeelt in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Ben je na het lezen van bovenstaande info overtuigd van wat we je te bieden hebben? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze vakmensen staan te popelen om samen met jou rond de tafel te zitten en aansluitend een oplossing op maat uit te werken waar jij je volledig in kan vinden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ramen, deuren en beglazing zijn de specifieke zaken waarvoor je de deskundige hulp van Pictor Solutions kan inschakelen. Voor de uitvoering van onze werken maken we overigens steevast gebruik van materialen van de beste kwaliteit, houden we een strak tempo aan en hanteren we eerlijke prijstarieven. Je hoeft met andere woorden niet te vrezen dat je bij ons geen waar krijgt voor je geld.

Geef ons een seintje wat (ramen en/of deuren) en welk type (PVC, aluminium of hout) je wenst te laten plaatsen en hoeveel ervan en wij gaan onmiddellijk aan de slag om de opdracht tot een goed einde te brengen!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Pictor Solutions
Rue Sart des Pauvres 2 
B-6060 Charleroi, Belgium
BTW: BE0675946181
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.