Welkom bij Peter Denon Decoratie

Over ons


Peter Denon Decoratie/ Decoratiedenon helpt u met uw spouwmuurisolatie, gevelreiniging, dakisolatie, vochtproblemen en schilderwerken. Samen met

Decoratiedenon zal uw huis tegen een stootje kunnen, een ware thuis worden waar u zich veilig en geborgen voelt. U hoeft zich nooit meer zorgen maken bij een storm of zware regenbui. Droog en veilig in uw eigen huis.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Spouwmuurisolatie

De spouw is de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur. Wanneer men deze goed isoleert kan de warmte binnen gehouden worden. Decoratiedenon werkt met EPS parels als isolatiemateriaal. EPS korrels levert de beste prijs/isolatiekwaliteit tegenover wol of PUR.

Gevelreiniging

Gevels zijn vatbaar voor het creëren van mossen, algen, en dergelijke en worden vuil. Om uw woning even aantrekkelijk te houden, maar ook om uw gevel zijn stevigheid te laten behouden, kunnen wij uw gevel een grondige reiniging geven.

Een gereinigde gevel beschermd uw gevelbekleding beter. Uw gevelbekleding beschermt op zijn beurt uw buitenmuren. Om de stevigheid van uw woning te garanderen, moeten uw buitenmuren stevig en beschermd blijven.

Dakisolatie

Het isoleren van uw dak is niet alleen nuttig, het is ook nodig. Wist u dat wel liefst 20 tot 30% van de warmte via uw dak ontsnapt wanneer dit niet goed geïsoleerd is?

Zo maken we gebruik van natuurlijke en ecologische isolatiematerialen. Deze materialen zijn 100% recycleerbaar en composteerbaar. Maar ook het produceren van deze isolatiematerialen is milieuvriendelijk. Er wordt amper energie verbruikt om deze materialen tee produceren.

Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat u minder moet stoken, en dus minder energie verbruikt, waardoor uw energiefacturen dalen en u geld uitspaart.

Vochtproblemen

Door koken en wassen ontstaat er vocht in ieder huis. Dit vocht kan al deels weggaan door ramen en deuren geregeld open te zetten. Helaas is dit niet voldoende.

Vocht is afkomstig van warm water. Vocht is dus eigenlijk afkomstig van damp, wat een warm gas is. Warme gassen stijgen op waardoor vocht dus ook opstijgt. Men spreekt geregeld over opstijgend vocht. Hoe kan men dit probleem herkennen? Ten eerste ontstaan er vochtplekken.

Dit zijn donkere plekken op de muren en plafonds. Deze plekken verergeren en verf en behang zullen loskomen en schilferen. Wanneer dit nog erger wordt zullen er zich schimmels ontwikkelen.

Schimmels brengen bacteriën met zich mee. Deze bacteriën zijn schadelijk voor de gezondheid van u en uw familie. U kan infecties en allergieën ontwikkelen.

Schilderwerken

Al jaren zijn we specialist in zowel binnen- als buitenschilderwerken. Binnen-schilderwerken houdt de plafonds, de muren, trappen, binnendeuren, eventueel zelfs ramen in.

Deze moeten allemaal op een andere manier behandelt worden. Waar buitenschilderwerk weer een ander verhaal is. Hier moet men een ander soort verf gebruiken en ervoor zorgen dat er een sealer op komt tegen water en vocht.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Peter Denon Decoratie
J.B. Charlierlaan  66
B-1560 Hoeilaart, Belgium
BTW: BE.0746.253.464
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.