Welkom bij Pelletkachels-West Team

Over ons


Denk je eraan om een pelletkachel te laten installeren in je woning, maar heb je werkelijk geen flauw idee op welke firma je hiervoor best een beroep doet? Dan verlost Pelletkachels - West Team je met plezier uit je lijden, aangezien wij gespecialiseerd zijn hierin en bijgevolg de ideale partner zijn om je project aan toe te vertrouwen! Ons bedrijf bevindt zich in Brugge en de hele regio West-Vlaanderen kan bij ons terecht. We kenden pas verleden jaar onze opstart in de sector, waardoor we nog niet over al te veel ervaring beschikken, maar we doen er alles aan om snel bij te leren en hopen op een dag uit te kunnen groeien tot een bepalende speler in ons vakgebied.

Bij Pelletkachels - West Team dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Zo proberen we steeds een optimale relatie te onderhouden met elke klant en gaan we graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Om deze ambities in de praktijk om te zetten, spelen we op safe. We werven uitsluitend personeel aan dat de juiste opleiding gevolgd heeft en de nodige ervaring aan de man kan brengen. Bovendien scholen we ons te gepasten tijde bij. Op die manier zijn we zo goed als altijd mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Ben je ervan overtuigd dat je de juiste keuze maakt door met ons de handen in elkaar te slaan, maar zit je nog met twijfels die je beantwoord wil zien? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van enthousiaste werknemers zal er alles aan doen om met een oplossing op maat op de proppen te komen die tot in de details tegemoetkomt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Pelletkachels - West Team houden we ons, zoals je reeds kon afleiden uit de naam van onze onderneming, bezig met alles wat met pelletkachels te maken heeft. Voor de uitvoering van onze klussen maken we overigens steevast gebruik van materialen van topkwaliteit, houden we een strak tempo aan en hanteren we correcte prijstarieven.

Je doet er zonder enige twijfel goed aan om voor een pelletkachel te kiezen. Het brengt namelijk de volgende voordelen met zich mee:

  • Gebruiks- en milieuvriendelijk karakter
  • Nagenoeg optimaal rendement

Neem de proef op de som en schakel onze deskundige hulp in voor de plaatsing. Je zal het je in geen geval beklagen en nog lang van je keuze  genieten!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Pelletkachels-West Team
Slachthuisstraat 11 
B-8000 Brugge, Belgium
BTW: BE0470588273
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.