Welkom bij Orchi

Over ons


Bij Orchi zijn we gespecialiseerd in heel wat bouwzaken. Wij bieden daarom totaalprojecten alsook specifieke werken aan die op maat zijn van uw behoeften en budget. We zijn gespecialiseerd in badkamerrenovatie, dakwerken, gevelrenovatie, gevelwerken, buitenmuurisolatie, dakisolatie, isolatie, hoogrendementsglas, ramen, deuren en beglazing, carport, pergola, terrasoverkapping, veranda, condensatieketel, verwarmingsketels, en meer.

Gelegen te Zwijndrecht, zijn we bovendien actief in heel Vlaanderen. Reken op ons voor jouw werken op maat. Heb je nood aan één of een combinatie van de bovengenoemde werken? Twijfel dan niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wanneer u met ons samenwerkt, kan u rekenen op een ondernemer die zich volledig schikt aan uw wensen. We werken alles af op uw maat. Alles wordt keurig opgeleverd volgens de tijdslijn die u voor ogen heeft. Uiteraard geven we u vrijblijvend advies doorheen het hele project.

Aangezien bepaalde werken makkelijk te combineren zijn, zoals dakwerken, gevelrenovatie en -werken, buitenmuurisolatie, raamwerken en vele andere bijhorende klusjes, is het voordeliger om beroep te doen op één aannemer. Daarom bieden wij u alle werken aan over het hele spectrum.

 • Dakwerken, dakisolatie, gevelrenovatie, gevelwerken, buitenmuurisolatie, beglazing, deuren en andere bijhorende klussen om het uitzicht van uw woning te verbeteren en uw energiefactuur aanzienlijk te doen dalen.
 • Badkamerrenovatie, centrale verwarmingsketels, waterdichte isolatie en alle nodige werken voor een duurzame badkamer die bestand is tegen vocht.
 • Terrasoverkappingen zoals veranda’s, pergola’s of orangeries en alles wat daarbij komt kijken op vlak van afwerking en inrichting. Daarnaast zijn we ook beschikbaar voor het zetten van uw carport, zodat uw auto ten alle tijden beschermd staat van dieven en alle weersomstandigheden.

Doe daarom beroep op Orchi voor uw werken, zo bent u verzekerd dat alle werken naadloos op elkaar zijn ingestemd. U drukt de kosten door werken te combineren en kan zo rekenen op kwaliteit aan een scherpe prijs. Twijfel dus niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Orchi
Verbindingstraat 46 
B-2070 Zwijndrecht, Belgium
BTW: BE0720.631.311
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.