Welkom bij ORANGE

Over ons


Zou je je bedrijf graag voorzien van GSM-abonnementen? Of zou je eerder op persoonlijk vlak een GSM-abonnement aan een uiterst voordelig tarief willen aanschaffen? In beide gevallen ben je bij ORANGE aan het juiste adres! Wij voorzien zowel bedrijven als particulieren van de meest interessante GSM-abonnementen aan de beste prijzen. Onze hoofdzetel bevindt zich in Brussel en we bedienen elke regio in België, op het Groothertogdom Luxemburg na. Ons bedrijf kende z’n opstart pas in 2018, maar in die korte periode zijn we reeds uitgegroeid tot een vaste waarde in het telecomlandschap.

De tevredenheid van de klant staat centraal bij ORANGE. Daarom stellen we alles in het werk om een goede verstandhouding op te bouwen met ons cliënteel en die ook te onderhouden én om een samenwerking op lange termijn met hen aan te gaan. Om deze zaken te kunnen bewerkstelligen, spreekt het voor zich dat onze werknemers stuk voor stuk de juiste scholing genoten moeten hebben en eveneens in staat geacht worden om een basis aan ervaring aan de man te brengen. Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Op die manier zijn we steeds up to date van de laatste verwikkelingen in de sector en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Kunnen de diensten die we in de aanbieding hebben je zeker en vast bekoren, maar mis je nog die laatste push om je volledig over de streep te laten trekken? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Wij garanderen je dat we met een oplossing op maat voor de dag komen die volledig overeenstemt met jouw persoonlijke verlangens.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij ORANGE willen we dat jij en al je medewerkers kunnen genieten van het beste op het gebied van telecommunicatie. Daarom hebben we verschillende abonnementsaanbiedingen ontwikkeld die waarschijnlijk elk type werknemer zullen aanspreken:

 • Light: de eenvoudigste en goedkoopste formule met 500 MB mobiel surfen en gratis bellen tussen collega's.
 • Basic: een eenvoudig aanbod met 2 GB mobiel surfen en gratis bellen tussen collega's.
 • Plus: 10 GB, gratis bellen tussen collega's en onbeperkt bellen en sms'en.
 • Ultimate: dubbel zoveel GB als het abonnement van Plus (20), gratis bellen tussen collega's en onbeperkt bellen en sms'en en Coyote-navigatie. Toegang tot het hardwarebonusprogramma waarmee je een 4G-apparaat kan kiezen uit een ruim aanbod.
 • Intense: onbeperkt mobiel surfen, onbeperkt bellen/sms'en in België en naar de Europese Unie, coyote-browsing en Hardware Bonus Program. Toevoeging van de Surf Extra Card waarmee je de internetverbinding deelt met je tablet of laptop.
 • Traveller: onbeperkt data, onbeperkt bellen/sms'en in België en naar de EU, Coyote, Hardware Bonus programma en Surf Extra Card. 3 GB extra surfen voor je favoriete internationale bestemmingen en 3000 minuten/sms’en naar hen.

Voor alle abonnementen zijn oproepen tussen collega's, opladen van mobiel internet en mobiele beveiliging inbegrepen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
ORANGE
Bourgetlaan 3 
1140 Brussel, Belgium
BTW: FR26345039416
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.