Omslagvulmachine

Op zoek naar een oplossing voor uw postbehandeling?

Heeft u dagelijks veel post te verwerken? Dan kan een omslagvulmachine echt van pas komen. Met een omslagvulmachine bespaart u immers veel tijd en geld!

Op zoek naar een geschikte omslagvulmachine voor uw onderneming? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw omslagvulmachine. Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die over een breed gamma omslagvulmachine beschikken.

Offerteaanvraag voor omslagvulmachines of plooimachines

Wilt u uw postverwerking sneller laten verlopen? Bent u op zoek naar een omslagvulmachine of plooimachine aangepast aan de behoeften van uw bedrijf? Wij helpen u om snel offertes te ontvangen van verschillende leveranciers in omslagvulmachines.

Geef ons hierboven mee wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders in plooimachines u een voorstel op maat doen. Vervolgens vergelijkt u rustig de voorstellen en neemt u een beslissing met wie u verder wilt gaan. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis voor u als aanvrager.

Plooit u nog steeds alle post met de hand? Verliezen uw medewerkers geen waardevolle tijd die ze kunnen besteden aan belangrijker werk? Dan zijn plooimachines zeker een slimme investering in uw bedrijf. Met een omslagvulmachine verloopt de verwerking van uw post automatisch. Hierdoor kunnen uw werknemers zich focussen op hun bedrijfsactiviteiten.

Hoe kiest u een aanbieder in omslagvulmachines?

Ga na hoeveel poststukken u dagelijks verwerkt. Er bestaan omslagmachines voor lage (tot 15.000 omslagen per maand), medium (80.000 omslagen per maand) tot hoge volumes (120.000 omslagen per maand). Daarnaast bestaat er een omslagvulmachine voor productievolumes (tot 200.000 omslagen per maand). Enkel zo kan het type van omslagvulmachine worden bepaald.

 Omslagvulmachine nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

De voordelen van een omslagvulmachine:

  • Tijdsbesparend
    U bespaart kostbare tijd met het gebruik van een omslagvulmachine. Omslagen worden in een mum van tijd gevuld en dichtgekleefd.
  • Besparen op personeelskosten
    Omdat uw wernemers niet alle enveloppen handmatig moeten vullen, kunnen ze zich richten op de kern van hun bedrijfsactiviteit.
  • Professioneel imago voor uw bedrijf
    Uw enveloppen met offertes of contracten zij allemaal netjes gevouwen. Dit draagt bij tot een professioneel en positief imago voor uw bedrijf.