Welkom bij Offitech

Over ons


Is de tijd rijp om je kantoren op de werkvloer te voorzien van nieuwe kantooruitrusting in de vorm van kopieermachines en/of multifunctionele printers? In dat geval ben je aan het juiste adres bij Offitech, vermits wij gespecialiseerd zijn in dergelijke kantooruitrusting.

Onze firma is gelegen in Antwerpen en we bedienen de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. We zijn inmiddels bijna 30 jaar actief in het vak, wat van ons een van de toonaangevende spelers uit de sector maakt.

Het spreekt voor zich dat het van cruciaal belang is dat onze klanten steeds met een tevreden gevoel kunnen terugblikken op onze geleverde diensten. We vinden het noodzakelijk om in goede verstandhouding samen te leven met ons cliënteel, met het oog op een samenwerkingsverband op lange termijn.

Om onze klanten voor ruime tijd aan ons te binden, hebben we uitsluitend personeel in dienst dat de juiste opleiding gevolgd heeft en over een zekere basis aan ervaring beschikt.

Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we bij perfect op de hoogte zijn van wat er zich allemaal afspeelt in de sector en vrijwel meteen kunnen anticiperen op onverwachte wendingen.

Lijkt het je wel wat om met ons in zee te gaan, maar mis je nog net dat laatste duwtje in de rug dat je over de streep trekt? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Onze werknemers staan steevast voor je klaar en zijn erop gebrand om je datgene aan te bieden waarvan je altijd al gedroomd hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Offitech houden we ons voornamelijk bezig met kantooruitrusting, en meer bepaald met kopieermachines en multifunctionele printers.

We weten allemaal dat een kopieermachine een must is op ieder kantoor dat goed wil functioneren. Rekening houdend met jouw persoonlijke wensen en noden bieden we je, afhankelijk van facturen zoals aantal kopies per dag en het totaalbudget, de kopieermachine aan die het meest past bij je bedrijf.

Het is eveneens een optie om multifunctionele printers bij ons aan te schaffen, iets wat we je ten zeerste kunnen aanbevelen. Een multifunctionele printer kan faxen, scannen, printen én kopiëren: dat zijn maar liefst vier vliegen in een klap!

Regio ' s van de activiteit




Adres
Offitech
Samberstraat 69a
2060 Antwerpen, België
BTW: BE0447.881.266
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .