Veranda met keuken: gezellig koken 

Vroeger werd een keuken op een totaal andere manier gebruikt in vergelijking met vandaag. Het was vaak een kleine, sfeerloze ruimte die enkel gebruikt werd om te koken. De functie van een keuken is totaal veranderd. Gezinnen willen meer ruimte en licht. Ze willen kunnen genieten in hun keuken en lang tafelen.

Vandaag dient een veranda met keuken vaak als centrale ontmoetingspunt, een bron vol echte passie. Zowel overdag als ‘s avonds kan je genieten van de prachtige natuur om je heen. Tafelen wordt meer een ervaring door een veranda met keuken.

Een moderne veranda met leefkeuken wordt volledig geïntegreerd in de woning. Er bestaan geen tussenmuren waardoor het naadloos aansluit op andere leefruimtes in de woning.

Op zoek naar een specialist?Inspiratie nodig? Vraag advies en ontvang prijzen

Extra ruimte voor een leefkeuken

Ben je jouw woning aan het renoveren en wil je graag de bestaande gesloten keuken omtoveren tot een grote en sfeervolle nieuwe keuken? Dit kan makkelijk door het plaatsen van een woonveranda als keukenuitbouw.

De achtergevel van de woning wordt verwijderd en de veranda wordt geplaatst. Door het bijbouwen van de moderne veranda maak je de keuken twee tot drie keer groter.

Door deze grote functionele ruimte is het plaatsen van een kookeiland of een grote en gezellige eettafel geen probleem.

veranda met keuken

Hoe een veranda als leefkeuken inrichten?

De nieuwe veranda kan dienen als een leefkeuken. Het vormt een verlengde van je woning. Jouw keuken in de veranda plaatsen biedt dus tal van voordelen.

Een leefkeuken geeft je een ruim en open gevoel. Het wordt het hart van de woning. De nieuwe indeling van je leefkeuken kan je inrichten volgens je persoonlijke smaak en voorkeuren.

Omdat het een heel grote ruimte is, kan je er extra elementen aan toevoegen, zoals een paar leuke en grote planten of een kleine speelhoek voor de kinderen.

De veranda met leefkeuken kan dus als het ware verschillende functies vervullen. Er kan gekookt, gewerkt en ontspannen worden.

Op zoek naar een specialist?Vraag gratis professioneel advies en prijzen

Waarom kiezen voor een veranda met keuken? 

Een moderne veranda met keuken is een boost voor je gezinsleven. Want de leefkeuken vormt de centrale ontmoetingsplaats voor het hele gezin. Er kan niet enkel gegeten worden maar je kan er ook leuke spelletjesavonden organiseren of gewoonweg genieten van quality-time met je familie.

Je kinderen kunnen tijdens het koken hun huiswerk maken of lekker in de tuin spelen. Door de grote raampartijen kan je toch nog een oogje in het zeil houden met zicht op de tuin.

Wanneer je een etentje met je vrienden hebt gepland kan je eerst lekker en gezellig aperitieven aan het kookeiland.

Met grote raampartijen heb je ook meer licht. De extra natuurlijke lichtinval werkt positief op je humeur. Ook het koken wordt veel aangenamer, geniet van de ondergaande zon. Omdat de veranda’s met grote glaspartijen worden afgewerkt, lijkt jouw keuken veel ruimer.

Meestal wordt een keuken in de veranda vaak gebouwd bij gezinnen die hun woning aan het renoveren zijn of graag hun huis willen uitbreiden.

Wil je een keuken in je veranda plaatsen? Vergelijk gratis offertes van experts in jouw regio

Heb je interesse in het plaatsen van een veranda met keuken? Ben je midden in een renovatie en wil je graag een ruimere keuken? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend gratis professioneel advies en offertes. Zo kan je prijzen voor veranda’s vergelijken en vind je de beste oplossing voor jouw droomproject.

Heb je hulp nodig of heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaand formulier. We helpen je graag verder.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type veranda wenst u?
2*. Welk materiaal verkiest u?
3*. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda?
4. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Veranda
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Veranda