Welkom Waas Security

Over ons


Waas Security is gespecialiseerd in het voorzien van totale beveiligingsoplossing op maat voor particulieren en KMO’s.

Wij volgen de laatste ontwikkelingen op het vlak van inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging. Op deze manieren streven wij ernaar een perfecte oplossing voor onze klanten aan te bieden.

Wij voorzien eveneens ook de nodige studies om een sluitende beveiliging te kunnen aanbieden. Interesse? Wij komen wij graag ter plaatse voor een gratis audit van u huidige beveiligingsinstallatie.

Wij maken gratis een offerte voor het aanpassen, uitbreiden of installeren van u beveiligingsinstallatie, in functie van uw noden.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Inbraakbeveiliging

Al jaren dubbelen het aantal inbraken in België. U komt thuis, ziet dat de deur geforceerd is en al uw waardevolle bezittingen zijn verdwenen. Is het dan een luxe om een goede inbraakbeveiliging aan te schaffen of is het eerder een noodzakelijke aanwinst om u en uw gezin veiligheid te bieden?

Zowel wanneer u ligt te slapen als wanneer u toch een glaasje extra drinkt, kan u met een gerust hart uw huis toevertrouwen aan deze beveiliging. Een beveiliging waarvoor u bij WAAS Security terecht kan. Zo bieden we draadloze als oplossingen met bedrading.

Camerabewaking

Wanneer u niet thuis bent, kan er van alles aan uw woning gebeuren. Inbraak, vernieling van uw eigendom, vandalisme,… En om er voor te zorgen dat de daders niet zonder straf zullen komen te zitten, kan camerabewaking u helpen.

Zowel overdag als ’s nachts kunnen onze camera’s duidelijke beelden vastleggen. Het aanwezig zijn van camera’s kan al dienen als afschrikmiddel tegen criminelen.

Zo bieden we een ruim gamma aan verschillende soorten camerabewaking. Van IP camera’s tot hybride camera’s en u kan de beelden op uw smartphone raadplegen.

Brandbeveiliging

Naar huidige normen is het noodzakelijk uw woning te bewapenen met brandbeveiliging. Een brand is sneller veroorzaakt dan u denkt. Met de juiste brandbeveiliging bent u gered nog voor er van schade te spreken valt.

WAAS Security helpt u maar al te graag verder om een veilige thuis te hebben. Zo staan we paraat voor particulieren, scholen, bedrijven, winkels, HoReCa, iedere ruimte die brandbeveiliging nodig heeft.

Toegangscontrole

Wilt u graag controle over wie er al dan wel of al dan niet in uw gebouw binnentreedt? Toegangscontrole is een simpele manier om enkel de personen  die toegang mogen toegang te verlenen. Dit door ofwel panels waar ze een code intoetsen, of met vingerprint herkenning, of een kaart met een chip.

Parlo- en videofonie

Met parlofonie kan u horen wie er aanbelt, met videofonie kan u deze persoon zelfs zien. Zo krijgt u controle over wie er aan uw poort aanbelt om op uw oprit te mogen komen. Een onverwachte gast kan zelfs zonder verrassing nog u overvallen. U zal voorbereid zijn op ieder bezoek.

Kluizen en brandkasten

Wilt u toch graag enkele waardevolle familie erfstukken zoals juwelen of een hoop geld veilig bewaren, dan kunnen kluizen en brandkasten u hierbij helpen. Ook voor deze kan u terecht bij WAAS Security.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Waas Security

Bobex Score : %

Adres
Waas Security
Grote Baan 24
9100 Sint-Niklaas, België
BTW: BE0662803968
Openingsuren
  • Maandag: 08:00 - 17:00
  • Dinsdag: 08:00 - 17:00
  • Woensdag: 08:00 - 17:00
  • Donderdag: 08:00 - 17:00
  • Vrijdag: 08:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .