Welkom Vloerenadviescentrum

Over ons


Zou je graag een beroep doen op een firma die gespecialiseerd is in vloerwerken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan helpen wij je bij deze een handje door ons kandidaat te stellen om het karwei op ons te nemen, want Vloerenadviescentrum is zoals de naam al te kennen geeft gespecialiseerd in deze zaken! Ons bedrijf bevindt zich in Ham en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring in het vak opgedaan en zijn we opgeklommen tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Vloerenadviescentrum laten we niets aan het toeval over als het gaat over de tevredenheid van onze klanten. We trachten te allen tijde een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en koesteren hoop om met elk van hen een samenwerking op lange termijn aan te gaan. Omwille van die redenen hebben we de weloverwogen beslissing genomen om uitsluitend mensen aan te nemen die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring aan de man kunnen brengen. Daarnaast volgen we op tijd en stond een bijscholingscursus. Zo zijn we steeds op de hoogte van wat er allemaal speelt in de branche en laten we ons niet verrassen door eventuele onverwachte gebeurtenissen.

Lijkt het zeker en vast de moeite om de krachten te bundelen, maar zit je voorlopig nog met twijfels over een bepaald iets? Twijfel in dat gevel niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van gemotiveerde werknemers maakt er een prioriteit van om van het project waar jij al die tijd van gedroomd hebt werkelijkheid te maken.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 6 maanden actief op het Bobex-netwerk.

Dit bedrijf is meer dan 6 maanden actief op het Bobex-netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Vloerenadviescentrum houdt zich hoofdzakelijk bezig met -hoe kan het ook anders- vloerwerken. Eens wij overgaan tot de uitvoering van een opdracht, maken wij hiervoor steevast gebruik van de beste materialen die de markt te bieden heeft. Verder koppelen we er nog een efficiënt tempo en een betaalbaar prijskaartje aan.

Op het gebied van vloeren zijn er eindeloze mogelijkheden. Tegels in de badkamer, parket in de living, laminaat in de kamers, enz. Geef ons je persoonlijke voorkeuren door en wij zorgen in hoogsteigen persoon voor de realisatie ervan!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Vloerenadviescentrum

Bobex Score : %

Adres
Vloerenadviescentrum
Veldstraat 6
3945 Ham, België
BTW: NL857696889B01
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .