Welkom VHM Designs

Over ons


Wij zijn een familiebedrijf met 30 jaar inhouse ervaring en kennis die van vader op zoon werd doorgegeven. Wij staan klaar voor al uw interieur-gerichte binnenhuisschrijnwerken.

Wij maken uw badkamers, keukens, trappen, ramen, deuren en unieke meubels op maat. Wij werken enkel met duurzame en natuurlijke materialen van hoge kwaliteit.

Hiermee ontwerpen we custom made meubels, speciaal voor uw interieur. Een mix van warm hout en een strak modern design, zoals alleen wij dat kunnen.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Binnen-schrijnwerk

Qua binnen-schrijnwerk kunt u bij ons vinden wat u nodig hebt. Trappen, badkamerschrijnwerk, keukenschrijnwerk, kasten op maat, noem maar op, wij maken het voor u.

Zo werken we met verschillende houtsoorten. Zowel gekende als exotische. Er is geen soort hout waar we niet mee willen werken. Ook staan we paraat om zowel voor nieuwbouw, als renovatie, als winkelinrichting schrijnwerk te verrichten.

Naast het maken van unieke stuks, kan u ons ook vragen voor meer klassiek binnen-schrijnwerk zoals plinten, binnendeuren, plafonds en valse wanden.

Maar onze unieke kasten op maat en trappen zijn echte showstoppers. Een kast op maat heeft namelijk het voordeel dat u opbergruimte in de moeilijkste en meest onhandige plaatsen kan zetten. U wint ruimte en krijgt meer opbergruimte.

U kan rekenen op zowel keukenkasten, opbergkasten, boekenkasten, als badkamerkasten en badkamermeubels maar ook kasten voor die opbergzolder die u wenst of die dressing die u zo graag wou. En deze kasten zullen wij u in de meest hoogwaardige houtsoorten maken.

Designmeubelen

U kan bij VHM ook voor design meubelen terecht. Dompel onder in een wereld van klasse en stijl met onze unieke designs. Deze designs bestaan uit bekleding in patronen van gestoomde eik. Of wenst u een uniek en op maat gemaakt stuk? Dat kan natuurlijk ook.

Zo bieden ze verschillende ervaringen. Allereerst en voornaamst is er de custom, waar u kan kiezen welk apatroon u het meest aanspreekt. Er is keuze uit 9 patronen, met bijhorende aanlokkelijke namen zoals: Amsterdam, Basel, Graz, Hamburg, Kitzbühel, Lion, London, Nizza en Rotterdam.

Deze patronen zijn beschikbaar in drie verschillende tinten en kleursamenstellingen: light, dark en contrast. Deze drie zijn op zich ook de drie andere ervaringen.

 • Licht is het hout in een lichte tint.
 • Dark is het hout in een donkere tint door middel van product.
 • En contrast, een mengelmoes van licht en donker die samen contrasteren.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van VHM Designs

Bobex Score : %

Adres
VHM Designs
Leliestraat 1
1800 Vilvoorde, België
BTW: BE0726.920.176
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .