Welkom Totaalrenovaties Maginet

Over ons


Totaalrenovaties Maginet renoveert het allemaal. Maar onze expertise ligt voornamelijk bij het renoveren van gevels, het plaatsen van isolatie en renovaties van aanbouwen en bijbouwen. Naast het renoveren van gevels doen we ook aan andere gevelwerken.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Gevelrenovatie

Door de tand des tijds gaan gevels eroderen en afbrokkelen. Hierdoor komen uw buitenmuren aan de buitenlucht. Met als gevolg dat door regen, wind, sneeuw en vrieskou uw buitenmuren beschadigt zullen worden en hierdoor vocht kan absorberen.

Vocht kan de poreuze materialen in uw buitenmuren zoals de bakstenen en de voegen aantasten. Vocht kan ook bijvoorbeeld schimmels creëren, deze kunnen de stevigheid van uw muren ook schaden. Daarom is het belangrijk om geregeld uw gevels en buitenmuren te laten nakijken op schade.

In geval van schade kunnen we u natuurlijk helpen om uw gevels te renoveren en zo de schade te herstellen.

Gevelwerken

Naast gevelrenovaties kan u ook bij ons terecht voor andere gevelwerken. Onder gevelwerken kan u bijvoorbeeld ook het plaatsen van gevelbekleding verstaan.

Zo kan u uw gevel bekleden met steen, kalei, hout, maar ook bijvoorbeeld met crepi of steenstrips. Crepi is een gevelbekleding die ook heel goed isoleert en ervoor zorgt dat uw gevel al snel aan de isolatienormen voldoet.

Steenstrips zijn ook een goede isolator, en ogen mooi en zijn makkelijker te plaatsen dan bijvoorbeeld andere steen waar men nog steeds moet werken met voegen.

Buitenmuurisolatie

Het isoleren van uw buitenmuren kan ook al veel verhelpen om vochtvorming te ontwijken en helpt bovendien ook bij het bewaren van een aangenaam binnenklimaat. Goed geïsoleerde buitenmuren houden de winterkou buiten. Zo kunnen koudebruggen geen kans maken om uw comfort te verminderen.

Isolatie

Het is belangrijk om iedere vierkante meter van uw woning te isoleren, niet enkel uw buitenmuren. Zo kan het isoleren van uw spouwmuren uw muren nog beter isoleren tegen koudebruggen maar ook tegen geluid.

Het isoleren van uw vloeren en plafonds zorgt ervoor dat de opstijgende warme lucht niet afkoelt of ontsnapt, maar ook hier zal de isolatie als geluidsdemper werken.

Vervolgens kan u uw zolderruimte en uw dak isoleren. Zo zal u uiteindelijk geld terugwinnen via uw dalende energiefacturen.

Wist u dat bij een woning waar de zolder en het dak niet geïsoleerd zijn er tot 30% warmte wordt verloren? De energie die u voor deze verloren warmte gebruikt moet u nog steeds betalen.

Totaalrenovatie / aan- of bijbouw renovatie

Daarnaast renoveren we nog een tal van andere zaken en kamers in uw woning. Maar ook uw aanbouw of uw bijbouw kan u aan ons toevertrouwen. Deze kunnen we ook renoveren. We renoveren het voor u.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

1 review van Totaalrenovaties Maginet

Bobex Score : %

Carl O.

05/12/2020     Gent


Project : Gevelrenovatie voor een woning in Gent
Review : ok, maar wacht nog op offerte
Adres
Totaalrenovaties Maginet
Lembosstraat 5
9506 Geraardsbergen, België
BTW: BE0692961763
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .