Welkom Tom Mortier – isolatiewerken

Over ons


Is de tijd stilaan rijp om isolatiewerken te laten uitvoeren aan uw woning, maar weet je niet welk bedrijf u hiervoor het best kan optrommelen? Dan hoeft u alvast niet langer op zoek, aangezien u met Tom Mortier – isolatiewerken de ideale partner gevonden hebt om deze klus aan uit te besteden. Onze onderneming is gelegen in Evergem en we zijn actief in de hele regio Oost-Vlaanderen. 

Een van de pijlers waar we bij Tom Mortier – isolatiewerken standaard op berusten, is die van de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd om een optimale verstandhouding te onderhouden met elk klant en vinden het wenselijk om een samenwerking voor lange duur aan te gaan met hen. Om de daad effectief bij het woord te voegen, werven we enkel werknemers aan die de juiste scholing genoten hebben en zich kunnen beroepen op een minimum aan ervaring.

Doe beroep op ons voor verschillende isolatiediensten

Dakisolatie met glaswol

Het meest klassieke materiaal voor thermische isolatie is glaswol. Het is zeer gemakkelijk te vervoeren, te hanteren en te plaatsen en is gemakkelijk om mee te werken. We kunnen snel een dak isoleren met dit materiaal voor een klein budget. Het is echter noodzakelijk een vochtbeschermingsplaat aan te brengen. 

Isolatie met houtvezel

Het grote voordeel van houtvezel is dat het een natuurlijk en ecologisch materiaal is. Het is even doeltreffend als andere materialen en biedt geluidsisolatie, waardoor het een goede keuze is voor natuurliefhebbers. Dit materiaal past perfect in houten frameconstructies. Net als bij glaswol moet een vochtbeschermingsplaat worden aangebracht. 

Isolatie met PIR-isolatieplaten

Deze PIR borden zijn erg modieus. Zij zijn licht en robuust en hebben een voordeel ten opzichte van PUR-platen: zij geven geen giftige dampen af bij warm weer. Hun isolerend vermogen is reeds aanwezig bij geringe materiaaldiktes, waardoor zij gemakkelijk kunnen worden aangepast aan allerlei omgevingen. Het is een ideale isolatie voor vochtige ruimten of oppervlakken die aan vocht zijn blootgesteld. Het materiaal absorbeert dit vocht niet, en bovendien worden de platen geleverd samen met een beschermend paneel. 

Akoestische isolatie voor vloeren en wanden

Wij bieden ook oplossingen voor geluidsisolatie. Dit is een interessante oplossing om de rust en de privacy in een oud huis te waarborgen. Deze isolatie blokkeert het geluid van de buren en zelfs van de vloer (lopen met schoenen, speelgoed, verplaatsen van meubels). 

Klinkt ons aanbod je enigszins als muziek in de oren, maar wil je niets aan het toeval overlaten? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit gemotiveerde medewerkers, kan niet wachten om samen rond de tafel te zitten en toe te werken naar een oplossing op maat waar jij al die tijd van gedroomd hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 6 maanden actief op het Bobex-netwerk.

Dit bedrijf is meer dan 6 maanden actief op het Bobex-netwerk.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Tom Mortier – isolatiewerken spitsen we ons hoofdzakelijk toe op de volgende soorten isolatiewerken:

 • Dakisolatie
 • Vloerisolatie
 • Zoldervloerisolatie

De uitvoering van onze opdrachten gaat steevast gepaard met materialen van de beste kwaliteit, een strak tempo en correcte prijzen.

We kunnen het belang van een goede isolatie niet voldoende benadrukken. Isolatie is een investering die zich na verloop van tijd automatisch terugbetaalt. Dankzij isolatie daalt je energiefactuur enerzijds en stijgt de waarde van je woning anderzijds. Verder kom je nog in aanmerking voor een premie van de overheid. Genoeg redenen om de proef op de som te nemen als je het ons vraagt…

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

3 review van Tom Mortier – isolatiewerken

Bobex Score : 100%

Tina M.

01/06/2021     Assenede


Project : Dakwerken voor een huis in Assenede
Review : super correcte afspraak, snelle, vakkundige uitvoering van werken
Petra P.

25/05/2021     Wondelgem


Project : Dakwerken in Wondelgem
Review : Super duidelijke offerte, vriendelijke en goede uitleg, goed gevoel
Stijn L.

16/03/2021     Zwalm


Project : Dakisolatie voor 9630.
Review : Snelste respons, direct afspraak en gedetailleerde offerte
Adres
Tom Mortier – isolatiewerken
Hazelaarstraat 12
9940 Evergem, België
BTW: BE0742497782
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .