Welkom The Secret BVBA

Over ons


The Secret BVBA, Spyglass uit Aalst helpt u om uw woning of bedrijf te beveiligen tegen inbraak. We zijn werkzaam in volledig Vlaanderen. U bent bij ons in veilige handen.

Bij The Secret BVBA gaan we op zoek naar de beste beveiliging specifiek voor uw woning of bedrijf. U kan bij ons terecht voor allerlei beveiligingsapparatuur, van alarmsystemen tot camerabewaking en veiligheidsdeuren.

Ieder pand heeft zwakke punten. We bekijken iedere situatie afzonderlijk en geven advies over alle mogelijkheden en aangeraden beveiliging. 

In ons aanbod vindt u verschillende soorten beveiligingsapparatuur. Hoe weet u welk alarmsysteem de beste is of welke camerabewaking u nodig heeft? We hebben apparatuur voor particulieren en voor bedrijven.

Afhankelijk van uw situatie zullen we verschillende systemen aanraden waaruit u kiest. Voor bedrijfspanden of industrie is het interessant om een totaaloplossing op maat te laten installeren, waarin u camera’s, alarmen, een toegangscode en beveiligde ramen en deuren kunt combineren.

Bij The Secret BVBA, Spyglass kan u niet alleen terecht voor de aankoop van beveiligingssystemen, we komen ze graag leveren en installeren. Zo kan u er zeker van zijn dat uw woning of bedrijf direct goed beschermd zijn.

Op zoek naar beveiliging tegen inbraak? Contacteer ons en vraag een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij The Secret BVBA, Spyglass uit Aalst bent u in goede handen. We werken samen met bedrijven, maar ook met particulieren. In ons aanbod vindt u professionele beveiligingssystemen die uw zaak of woning extra beschermen tegen inbraken of brand. 

Camerabewaking

Met een goede camerabewaking kan u niet alleen inbrekers vermijden, maar is de kans ook groter dat de dader wordt gevat als er toch wordt ingebroken. Er bestaan verschillende soorten camerasystemen, vaak worden ze in combinatie met een alarmsysteem geïnstalleerd.

Of u nu kiest voor een HD systeem of een goedkoper alternatief, een camerabewakingssysteem is altijd een goede optie voor uw beveiliging.

Ramen en deuren

Een slimme eerste stap in de beveiliging van uw pand is het controleren van uw ramen en deuren. Zijn er ramen of achterdeuren die niet goed sluiten of die gemakkelijk bereikbaar zijn? U kan uw ramen en deuren uitrusten met een extra vergrendeling of kiezen voor een veiligheidsdeur met meerpuntsloten. 

Bij het controleren van uw ramen en deuren is het ook interessant om te bekijken of ze wel brandveilig zijn. In appartementsgebouwen en bedrijven is het zeker belangrijk om te kiezen voor deuren die brandwerend zijn.

Zo kan een ongeluk zich niet over een volledig gebouw verspreiden en wordt het vuur tegengehouden tot de hulpdiensten er zijn.

Alarmsystemen

Alarmsystemen zijn tegenwoordig vaak gemakkelijk te installeren en af te stemmen op uw levensstijl. Er bestaan veel systemen, met of zonder code, een app, in combinatie met een camera, … 

Wilt u graag uw woning of bedrijf beveiligen? Contacteer ons en vraag een offerte aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

1 review van The Secret BVBA

Bobex Score : %

Dries D.

09/11/2015     Meulebeke


Project : Alarmsysteem voor een Bedrijf
Review : Nee
Adres
The Secret BVBA
Geraardsbergsestraat 17
9300 Aalst, België
BTW: BE0633.921.427
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .