Welkom Sunland Veranda’s

Over ons


Heb je je zinnen erop gezet om thuis een veranda te laten plaatsen? Dan stelt Sunland Veranda’s zich graag kandidaat om die klus voor z’n rekening te nemen! We zijn gespecialiseerd in de plaatsing van veranda’s, pergola’s en oranjeries en ons bedrijf situeert zich in Hemiksem.

Ook onderhouds- en herstellingswerken behoren tot ons takenpakket. We zijn overigens hoofdzakelijk werkzaam in de regio Antwerpen. Ondertussen hebben we al meer dan 20 jaar ervaring verworven in de sector en dat maakt dat we de ideale partner zijn voor jouw project.

Verandabouw, het is een stiel die je moet leren. Vandaar is het niet meer dan logisch dat al onze werknemers de juiste opleiding gevolgd moeten hebben alvorens ze bij ons in dienst kunnen treden. Verder dienen ze eveneens over de nodige ervaring te beschikken.

Om zeker te zijn dat we volledig mee zijn met onze tijd, scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier is het mogelijk om vakmanschap en expertise te combineren met de nieuwste technieken.

Wens je extra informatie te verkrijgen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn als het ware geknipt in het geven van professioneel advies over veranda’s, pergola’s en oranjeries. Van meet af aan bieden we je een ondersteunende hand en staan we je bij waar nodig.

Aansluitend werken we een gratis en volledig vrijblijvende offerte uit en dan is het aan jou om te beslissen of je de samenwerking met ons wil aangaan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Sunland Veranda’s houdt zich concreet bezig met de plaatsing van veranda’s, pergola’s en oranjeries. Onze veranda’s zijn werkelijk uniek in z’n soort dankzij het elektrisch ZENYD schuifdak. Graag maken we voor jou even de opsomming welke diensten je bij ons allemaal mag verwachten.

Ten eerste willen we even dieper ingaan op de materialen die we in de aanbieding hebben. Ons aanbod is quasi onbeperkt en bovendien verkrijgbaar in alle kleuren en structuren.

Merk wel op dat we enkel leefveranda’s installeren in aluminium en niet in hout of PVC. Uiteraard werken we hiervoor uitsluitend met materialen van topkwaliteit.

Ook de beglazing is een belangrijk punt om in acht te nemen. Bij de plaatsing van je veranda kan het schuifdak of vast dak voorzien worden beglazing die een isolerende en beveiligende werking heeft. Hiervoor heb je onder andere de keuze uit zonwerend, warmtewerend en gekleurd glas.

Wat we persoonlijk zelf een heel belangrijke troef vinden, is onze service na verkoop. Na afwerking van het project kan je een controle laten uitvoeren door onze werknemers. Zo ben je er zeker van dat alles naar behoren functioneert.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Sunland Veranda’s

Bobex Score : %

Adres
Sunland Veranda’s
Herbekestraat 71
2610 Hemiksem, België
BTW: BE0403.676.386
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .