Welkom Subaru

Over ons


Subaru heeft al zestig jaar ervaring met de productie van auto’s, en we zijn al veertig jaar actief in de Benelux. De Subaru Corporation produceert naast auto’s ook vliegtuigen en openbare vervoersmiddelen zoals treinen. We bieden zes verschillende automodellen aan, waaronder ook hybride wagens

Veiligheid en comfort zijn prioritair bij Subaru en we staan hier dan ook om bekend. Om uw veiligheid te garanderen en te voorkomen dat er ongevallen gebeuren, heeft Subaru tools ontwikkeld die u ondersteunen terwijl u rijdt. 

Elke Subaru-wagen die bij ons de fabriek verlaat, beschikt over ons Symmetrical All-Wheel Drive systeem. Deze vierwielaandrijving zorgt ervoor dat onze wagens meer grip hebben en veiliger rijden. Jaar na jaar hebben we het Symmetrical All-Wheel Drive systeem geoptimaliseerd en geïnnoveerd voor een steeds betere rijervaring. Daarbovenop beschikken al onze wagens over een BOXER motor. De bouw en de lage ligging van de motor zorgen voor nog meer stabiliteit en geven u meer zekerheid achter het stuur.

Bij Subaru gaan we tot het uiterste om voor veiligheid op de baan te zorgen. Om u een optimale rijervaring te laten beleven, beschikken onze wagens over EyeSight-technologie. EyeSight helpt bij een dreiging van een frontale aanrijding het gevaar te signaleren door u op de hoogte te brengen van het probleem.

Indien u zelf niet tijdig kan ingrijpen activeert EyeSight het Pre-collision Throttle Management System. Wanneer u dreigt in slaap te vallen achter het stuur, lanceert EyeSight de Lane Sway Warning, die u terug alert maakt door geluid- en lichtsignalen te activeren. Ook zal EyeSight het Anti-Aanrijding Remsysteem tijdig activeren na een waarschuwing. EyeSight kan ook dienst doen als Adaptieve Cruise Control. Uw snelheid wordt aangepast aan uw voorligger zodat u afstand en snelheid kan bewaren.

Bent u benieuwd naar onze wagens? Kom gerust een proefrit maken.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Onze zes automodellen zijn met zorg en passie ontworpen voor verschillende noden en levensstijlen. Wat ze allemaal gemeenschappelijk hebben, is dat ze steeds veilig en stabiel moeten zijn. Bij Subaru vinden we innovatie en veiligheid belangrijk. Al onze wagens zijn dan ook uitgerust met de Symmetrical All-Wheel Drive.

 • De Subaru XV biedt ruimte en comfort en is uitgerust met veel ruimte, zodat u met alle gemak alles kan meenemen voor onderweg. 
 • De Subaru Forester E-BOXER is een elegante stadswagen, tot in de puntjes uitgerust met veiligheidstechnologieën en slim design. 
 • De Subaru Outback is ons gekend model dat garant staat voor comfort, ook als je de stad verlaat. Met opbergmogelijkheden en een stevige trekkracht, is ze betrouwbaar in elke situatie.
 • De Subaru Levorg heeft een sportieve uitstraling, beschikt over alle nodige functionaliteiten en is flexibel en modern.
 • De Subaru BRZ is een krachtig en sportief model. De Subaru BRZ is uitgerust met een tijdloos en stijlvol interieur en een stevig audiosysteem.
 • De Subaru Impreza heeft een rustgevend en modern interieur. Met comfortabele zetels voorin en achterin kunnen zowel passagier als chauffeur genieten van de Impreza.

Zoek je een auto die bij jou past? Kom gerust eens langs bij een van onze concessiehouders en maak een proefrit.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

1 review van Subaru

Bobex Score : 100%

christos K.

14/04/2018     Houthalen-Helchteren


Project : Subaru testrit voor een particulier
Review :
Adres
Subaru
Leuvensesteenweg, 555
1930 Zaventem, België
BTW: 0414.026.979
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .