Welkom Schilder En Behangwerken Kevin

Over ons


Bij Schilder En Behangwerken Kevin kan u terecht voor schilder-, behang- en spuitwerken. Daarnaast bieden wij ook gevelreinigingen aan. Bij schilderwerken hebt u keuze uit diverse technieken. Onze firma is gelegen te Maaseik, maar actief in heel Vlaanderen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen van deze diensten gebruik maken.

Zaakvoerder Kevin heeft al jaren ervaring op de teller, en helpt zelf bij het opmeten en het uitvoeren van het gewenste werk. Hij volgt geregeld extra opleidingen om u zo steeds de perfecte afwerking te garanderen. U kan dus rekenen op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken die u wenst!

 • U kan zelfs opteren voor kaleien, een oude schildertechniek die men vooral gebruikt bij gevels.
 • Op vlak van behangwerken kan u opnieuw kiezen uit verschillende stijlen.

Dankzij de gespecialiseerde werken die Schilder En Behangwerken Kevin aanbiedt, kan u rekenen op de perfecte uitvoering van de gewenste werken.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Dankzij de gespecialiseerde werken die Schilder En Behangwerken Kevin aanbiedt, kan u rekenen op de perfecte uitvoering van de gewenste werken.

Schilderwerken

Wil u uw interieur opfrissen? Of zitten uw muren en plafond onder de strepen of druppels? Dan schakelt u best een professionele schilder in. Vraag je schilder welke verf best wordt gebruikt voor jouw noden. Moet de muur afwasbaar zijn? Wordt er geschilderd in een vochtige ruimte? Een expert weet welke verf de juiste is!

Schilderen, dat kan je toch gewoon zelf? Zelf verven kan ook, maar vaak zit u toch met strepen of druppels die u altijd zal blijven zien. Wilt u zeker zijn dat alles tiptop in orde is? Schakel dan een expert in. Schilder En Behangwerken Kevin zorgt niet alleen voor het juiste materiaal waardoor u op materiaalkosten bespaart, maar staat ook garant voor een perfecte afwerking.

Behangwerken

Behangen lijkt misschien een makkelijk werkje, maar het is een hele opgave. Bij Schilder En Behangwerken Kevin kan u ervan op aan dat behangpapier op de juiste manier aangebracht wordt. Zo zal er voor gezorgd worden dat er geen oud behangpapier meer in de weg zit en alles op maat is afgesneden zodat hoekjes goed worden opgevuld en stopcontacten mooi worden ingewerkt. Twijfel dus niet en vraag onderaan een gratis offerte aan!

Spuitwerken

Uw muren laten spuiten is efficiënte manier om uw wanden te voorzien van een nieuwe kleur. Of wil u uw oude deuren, muren of plafonds er zo goed als nieuw uit laten zien in dezelfde kleur? Bij Schilder En Behangwerken Kevin kan het allemaal!

Gevelreinigingen

Wanneer uw gevel vuil geworden is door het wisselvallige weer in België of in slechte staat is door slijt door de jaren heen, hebt u nood aan gevelreiniging. U houdt hierbij best rekening met de vervuilingsgraad en staat van uw gevel. Deze twee aspecten moeten bepalen welke soort en techniek reiniging het best bij uw gevel past.

Op basis van de staat van uw gevel kan u kiezen welke soort reiniging optimaal is. Zo kan u uw gevel enkel:

 • laten reinigen,
 • laten reinigen en voegen, of
 • laten reinigen, voegen en impregneren.

Daarnaast is de reinigingstechniek waarvoor u kiest zeer belangrijk. De juiste techniek is essentieel om een woninggevel terug proper te krijgen, en hangt af van de vervuilingsgraad.

 • Indien u milde vervuiling vaststelt, kan u opteren voor stoomreinigen. Bij stoomreiniging wordt er geen druk gezet op het water en is het de warmte van het water die het resultaat bepaalt.
 • Bij middelzware vervuiling kan u nevelstralen overwegen. Deze voorzichtige aanpak is bijvoorbeeld ideaal voor renovaties van historische gebouwen.
 • Wanneer u met zware vervuiling op uw gevel te maken heeft, zijn zandstralen misschien uw ideale partner. Bij deze techniek worden zandkorrels tegen hoge druk op de gevel gespoten. Een ecologisch verantwoorde manier om uw gevel te reinigen!
 • Soms voldoen enkel de zwaarste middelen, en dan is chemisch reinigen uw ideale maatje. Bij zware vervuiling kan een chemische reiniging uw gevel weer doen blinken. Hierbij worden chemische stoffen gebruikt die aangepast zijn aan de gevelbekleding. Het is tenslotte de bedoeling dat de gevel de reiniging overleeft!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

4 review van Schilder En Behangwerken Kevin

Bobex Score : 100%

André B.

24/09/2018     DIEPENBEEK


Project : schilderwerker te 3590
Review :
Plessers R.

16/09/2018     Hechtel-Eksel


Project : schilderwerker te 3940
Review :
adrien g.

07/06/2018     maaseik


Project : Schilderwerken te neeroeteren
Review :
SONJA V.

07/06/2018     Halen


Project : schilderwerken in Halen
Review :
Adres
Schilder En Behangwerken Kevin
Zandstraat 6B
3680 Opoeteren, België
BTW: 0678670495
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .