Welkom Repa

Over ons


Voel je je niet langer op je gemak bij je thuis of op je werk en wil je daarom stappen ondernemen om dat onveilige gevoel een halt toe te roepen? Dan doe je er goed aan om te rade te gaan bij Repa, de specialist in beveiligingssystemen en camerabewaking. Ons bedrijf situeert zich in Gent en we zijn actief in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Gezien we al sinds 2012 aan de slag zijn in de sector, zijn we al lang niet meer aan ons proefstuk toe. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we ondertussen zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de beveiligingswereld.

Bij Repa hameren we permanent op het belang van klanttevredenheid. Wanneer verschillende klanten niet tevreden zijn over de diensten die je hen geleverd hebt, zal je nooit uitgroeien tot een grote speler. We trachten steeds te investeren in een goede verstandhouding met ons volledige cliënteel en hopen daarbij dat ze het zien zitten om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met ons. Om deze doelstellingen te verwezenlijken, spreekt het voor zich dat we enkel personeel aanwerven dat de juiste opleiding gevolgd heeft en eveneens beschikt over de nodige ervaring. Daarnaast scholen we ons te gepasten tijde bij, zodat we altijd op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche.

Spreken onze aangeboden diensten je zeker en vast aan, maar is er voorlopig iets dat je ervan weerhoudt om met ons in zee te gaan? Aarzel dan absoluut niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit gediplomeerde en gemotiveerde werknemers, bijt zich met veel zin vast in jouw project en is erop gebrand om een oplossing op maat aan te reiken die optimaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


De voornaamste prioriteit van Repa is om jouw veiligheidsgevoel en dat van je gezin en/of je werknemers te waarborgen. Dit doen we aan de hand van beveiligingssystemen en camerabewaking. Wij installeren overigens uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en garanderen een vlotte service aan schappelijke prijzen.

De cijfers liegen niet: er vinden gemiddeld zo’n 275 inbraken per dag plaats in België. Ons advies luidt als volgt: laat niets aan het toeval over en rust je eigendom(men) uit met een beveiligingssysteem, het meest effectieve afschrikmiddel tegen ongenode gasten.

Voorts behoort camerabewaking eveneens tot onze mogelijkheden. Door je woning, winkel, magazijn, etc. te voorzien van camera’s roep je inbraken en vandalisme ogenblikkelijk een halt toe. Laat ons weten welk type bewakingssysteem je wenst en op welk type gebouw (en totale oppervlakte) het van toepassing is en wij regelen al de rest.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Repa

Bobex Score : %

Adres
Repa
Borkelaarstraat 8
9000 Gent, België
BTW: BE0831.843.690
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .