Welkom Radialis

Over ons


Ben je op zoek naar vakmensen die een nieuwe condensatie- of verwarmingsketel komen plaatsen of de oude komen vervangen? Dan doe je er goed aan om je te beroepen op de deskundigheid van Radialis, de specialist in condensatieketels en verwarmingsketels.

Onze firma bevindt zich in Oosterzele en we zijn uitsluitend werkzaam in de regio Oost-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring in het vak vergaard, waardoor we ondertussen zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Elk bedrijf staat of valt met z’n cliënteel en daar zijn we ons bij Radialis ten volle van bewust. Laat dat net de reden zijn waarom we de tevredenheid van onze klanten zo hoog in het vaandel dragen. We hopen steeds om met elk van onze klanten op goede voet te staan en om ze voor lange termijn te voorzien van onze diensten.

Daarom werken we enkel met personeel dat de juiste scholing genoten heeft en de nodige ervaring aan de man kan brengen. Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholing.

Op die manier zijn we optimaal op de hoogte van het reilen en zeilen in de sector en zijn we bij machte om in te spelen op eventuele onverwachte wendingen.

Lijkt het je de moeite waard om met ons in zee te zijn, maar mis je nog net datgene dat je over de streep trekt? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Onze medewerkers maken er steevast een gewoonte van om met datgene voor de dag te komen waarvan jij altijd al gedroomd hebt.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Radialis houdt zich voornamelijk bezig met de plaatsing en vervanging van condensatie- en verwarmingsketels.

Wij garanderen jou dat we enkel gebruik maken van materialen van de allerbeste kwaliteit, aan scherpe prijzen en tegen een uiterst efficiënt tempo.

Door te opteren voor een condensatieketel maak je de enige juiste keuze vermits het gaat gepaard met tal van voordelen. Je bespaart tot wel 33% aan energie, draagt aanzienlijk bij in de bescherming van het milieu en komt in aanmerking voor een premie.

Kortom: je zou haast gek zijn om dit unieke aanbod links te laten liggen.

De plaatsing en vervanging van verwarmingsketels behoort eveneens tot ons takenpakket. Afhankelijk van het gewenste type en het tijdsbestek van plaatsing leveren wij je nieuwe ketel aan de beste prijs-kwaliteit.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Radialis

Bobex Score : %

Adres
Radialis
Geraardsbergsesteenweg 76a
8960 Oosterzele, België
BTW: BE0684727750
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .