Welkom R-Design

Over ons


Heb je plannen voor een totale of een aan-/bijbouw renovatie en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte aannemer? Dan kan je bij deze je zoektocht stopzetten, want R-Design stelt zich als graag kandidaat om je hierin een helpende hand te bieden als tussenpersoon! Onze firma situeert zich in Kaprijke en we zijn actief in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We kenden onze opstart pas in 2019, maar we koesteren de ambitie om ons als jonge en dynamische onderneming op termijn op te werken tot een vaste waarde in de sector.

Bij R-Design dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We trachten altijd een zo goed mogelijke verstandhouding uit te bouwen met elke klant en hopen dat onze samenwerking niet beperkt blijft tot een enkele klus. Omwille van die redenen opteren we er bewust voor om uitsluitend personeel in dienst te nemen dat de juiste scholing genoten heeft en eveneens kan beschikken over de nodige ervaring. Verder volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus, zodat we steeds optimaal mee zijn met wat er zich allemaal afspeelt in de branche en bijgevolg zelden tot nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Hou je na het lezen van bovenstaande info een goed gevoel over aan de diensten die we je te bieden hebben, maar zou je graag nog duidelijkheid verwerven omtrent bepaalde zaken? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van gekwalificeerde werknemers staat paraat om jouw persoonlijke project te begeleiden en een oplossing op maat aan te brengen die volledig overeenstemt met jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij R-Design ben je aan het juiste adres indien je wenst over te gaan tot een totale of een aan-/bijbouw renovatie.

Steeds meer Belgen zetten de stap om tot renovatiewerken over te gaan en we kunnen ze daarin allesbehalve ongelijk geven. Aan renovatiewerken zijn namelijk tal van voordelen verbonden in de vorm van:

  • Een energiezuinige woning
  • Verschillende premies

Laat ons weten welk type gebouw en welke ruimtes je wenst te renoveren en welk type werken de aannemer moet uitvoeren en wij ondernemen de nodige stappen. Vertrouw je project toe aan R-Design en krijg waar voor je geld!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van R-Design

Bobex Score : %

Adres
R-Design
Ledestraat 27
9971 Kaprijke, België
BTW: BE0739595702
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .