Welkom Pure It

Over ons


Voel je je niet meer volledig veilig bij je thuis of op je werk? Dan reikt Pure It je de hand om dat veiligheidsgevoel opnieuw op punt te stellen. Of je nu nood hebt aan een alarmsysteem en/of camerabewaking, Pure It staat voor je klaar.

Jouw veiligheid is onze voornaamste zorg. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat een sterk communicatienetwerk aan de basis ligt van een goed functionerend bedrijf. We hebben eveneens een uitgebreid assortiment aan huuropties wat ICT en security betreft.

We zijn gevestigd in Hasselt en vooral actief in de regio Limburg. Door de jaren heen hebben we ons weten ontpoppen tot een vaste waarde in het beveiligingslandschap.

Aangezien de veiligheid van mensen op het spel staat, ligt het voor de hand dat ons volledige personeel de juiste opleiding genoten heeft. Bovendien kunnen we ons naast vakmanschap ook beroepen op de nodige ervaring.

Door ons te gepasten tijde bij te scholen, blijven we op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op de markt en kunnen we nog beter werk afleveren.

Blijven sommige van je vragen onbeantwoord na het lezen van bovenstaande info? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste werknemers staat met de glimlach voor je klaar en zal er werkelijk alles aan doen om een oplossing uit te werken die volledig aan je verlangens voldoet.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


De diensten van Pure It spitsen zich toe op alarmsystemen en camerabewaking.

Alarmsystemen zijn vandaag de dag haast niet meer weg te denken uit woningen en gebouwen. Gezien het feit dat er zoveel verschillende woningen en gebouwen bestaan, zijn er bijzonder veel verschillende alarmsystemen. Het is belangrijk dat het alarmsysteem volledig afgestemd is op het gewenste type beveiliging.

De meest voorkomende alarmsystemen zijn het bedraad alarmsysteem, het draadloos alarmsysteem en het alarmsysteem met camerabeveiliging.

 • Het grote voordeel aan een bedraad systeem is dat het altijd zal reageren bij inbraak. De apparatuur is vrij goedkoop, maar de installatie ervan valt dan weer duurder uit.
 • Draadloze systemen functioneren vanzelfsprekend zonder bedrading en met signalen vanuit de lucht zoals een wifi-verbinding. Er hoeft geen installatie aan te pas te komen en het systeem kan makkelijk uitgebreid worden.
 • Met de alarmsystemen met camerabeveiliging komen we meteen ook bij het luik camerabewaking terecht. Dankzij de camerabeveiliging detecteer je alle verdachte woningen in en rondom je huis. Het assortiment aan verkrijgbare camera’s is heel divers met onder andere bewegingscamera’s, analoge camera’s en HD camera’s.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Pure It

Bobex Score : %

Adres
Pure It
Vlindersstraat 17/2
3500 Hasselt, België
BTW: 0867 711 817
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .