Welkom Majoor Stephen

Over ons


Is de tijd rijp om een nieuw dak te laten plaatsen of om een renovatie aan je huidig dak te laten uitvoeren? Of is het eerder een interieurrenovatie of isolatiewerken die ondertussen onvermijdelijk zijn geworden? Voor al deze bovengenoemde zaken kan je de deskundige hulp van Majoor Stephen inschakelen.

Ons bedrijf situeert zich in Izenberge en we zijn actief in en rond West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we ons weten opwerken tot een vaste waarde in de branche.

Bij Majoor Stephen trachten we optimaal te investeren in de relatie met onze klanten en daarom proberen we steeds een samenwerking op lange termijn aan te gaan.

Om klanten voor een langdurige periode aan ons te binden, is het belangrijk dat ze steeds tevreden zijn over onze geleverde diensten. Om die klandizie te kunnen garanderen, werken we uitsluitend met mensen die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring aan de man kunnen brengen.

Bovendien volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholing zodat we altijd optimaal mee zijn met het reilen en zeilen in de sector.

Lijkt het je wat om met ons in zee te gaan, maar mis je nog net dat laatste duwtje in de rug dat je over de streep trekt? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Wij staan steevast met raad en daad voor je klaar en doen er alles aan om datgene te bewerkstelligen wat jij voor ogen hebt.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Majoor Stephen houdt zich hoofdzakelijk bezig met volgende zaken:

We hoeven je natuurlijk niet meer te vertellen dat het dak een van de meest belangrijke onderdelen van een huis is. Daarom heb je er alle baat bij dat het goed onderhouden wordt en regelmatig dakwerken laat uitvoeren. Of het nu gaat om de plaatsing van een nieuw dak, de renovatie van een bestaand dak of andere herstellingswerken zoals lekken: je kan voor al deze klussen bij Majoor Stephen komen aankloppen. Wij bieden kwalitatief werk tegen een strak tempo aan betaalbare prijzen.

Isolatie gaat gepaard met tal van voordelen zoals een lagere energiefactuur en een hogere woningwaarde. Je moet het zien als een investering die zichzelf terugbetaalt. Je maakt bovendien aanspraak op premies als je overgaat tot isolatiewerken. Het dak is misschien wel de plaats in huis waar isolatie zich het meest opdringt. Een goede dakisolatie zorgt ervoor dat tot wel 30% minder warmte verloren gaat.

Met interieurrenovatie, meer bepaald in de vorm van trappen, sluiten we de rij. Wij bouwen voor jou de trap op maat die volledig is afgestemd op persoonlijke stijl en smaak én budget.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Majoor Stephen

Bobex Score : %

Adres
Majoor Stephen
Pastoriedreef 3a
8691 Izenberge, België
BTW: 0681362840
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .